Sportivii argeșeni, campioni la skandenberg!

    0
    2

    Acum câteva zile, Bucureștiul a găzduit finala Campionatului Național de Skandenberg, întrecere la care au participat 370 de sportivi de la 25 de cluburi din țară.

    Clubul Armbenders-Viorel Dobrin a participat cu 30 de sportivi pe diferite categorii de vârstă și greutate. Gruparea argeșeană a fost și la acest concurs la înălțime, reușind să câștige 19 medalii de aur, 13 de argint și 12 de bronz.

    ”A fost un an dificil, cu eforturi mari depuse de toți sportivii clubului, însă la final a venit și răsplată muncii noastre, a tuturor. Am reușit sa cucerim din nou locul I la categoria ” Cel mai bun club sportiv din țară” , păstrând tradiția, fiind al 7-lea an consecutiv de când ne bucurăm de acest minunat trofeu. Tot la acest campionat sportivul Adelin Birciu a reușit să obțină titlul de ,,Cel mai bun arbitru al anului”. Pentru clubul nostru urmează încă o etapă „de foc” și anume Campionatul European de Skandenberg, competiție care va avea loc în Slovacia, în perioada 2-12 mai. Vom merge  cu dorința de a aduce din nou un număr cât mai mare de medalii pentru țara noastră. Mulțumim sponsorilor Cipcos Mar, Imark Sistem și Primăriei Poiana Lacului pentru susținere” a declarat Viorel Dobrin, președintele clubului argeșean.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.