Punct de Permise și Înmatriculări, la Câmpulung!

0

Câmpulungenii dar și cei arondați orașului de la poalele Mateiașului se pot bucura că nu mai sunt nevoiți să facă un drum până la Pitești pentru obținerea permiselor sau înmatricularea unei mașini. Se va deschide un punct nou la Câmpulung. Acesta va fi funcțional de marți 9 aprilie, după cum a anunțat prefectul Radu Perianu.

”Înmatricularea provizorie, preschimbarea permiselor de conducere și reprogramarea la traseu vor putea fi posibile la Câmpulung! Pentru prima dată, oamenii din zonă nu vor mai veni la Pitești pentru aceste demersuri. De marți, 9 aprilie 2024, un punct secundar de Permise și Înmatriculări va funcționa în Câmpulung. Până acum, aici se făceau activități de preluare acte.

De marți, câmpulungenii și locuitorii comunelor din zonă vor putea face la Câmpulung înmatricularea provizorie a autoturismelor și preschimbarea permiselor, fără să mai vină la Pitești. Așadar, persoanele care vor dori înmatricularea vor veni cu actele necesare și vor pleca cu numere provizorii, după toate demersurile făcute de polițiști. Până acum, actele erau preluate de polițiști, aduse la Pitești pentru a fi implementate în sistem, iar oamenii primeau numerele roșii, marțea sau joia, în funcție de ziua în care depuneau hârtiile.

Preschimbarea permiselor se va face pe loc. La Câmpulung, polițiștii vor avea posibilitatea, de acum, să facă tot ceea ce fac la Pitești. Vor prelua hârtiile, vor face fotografiile necesare și vor elibera dovada necesară circulației până în momentul în care posesorul va primi acasă noul permis de conducere.

Reprogramarea la traseu pentru candidații care vor avea nevoie de acest lucru la Câmpulung se va face tot la acest punct secundar. Nu va mai veni nimeni la Pitești pentru reprogramare. Serviciul se va face pe loc.

Locația punctului va fi în interiorul Mall-ului Cub Center din strada I.C.Brătianu, nr. 6”, a declarat prefectul județului Radu Perianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.