Eugen Neagoe: ”Cred că putem să jucăm mult mai bine”

0

La finalul partidei cu Ceahlăul Piatra Neamț, câștigată de FC Argeș, scor 4-1, antrenorul Eugen Neagoe s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi. Tehnicianul echipei noastre vrea ca jucătorii pe care îi pregătește să elimine greșelile făcute și să pună presiune și mai mare presiune pe  adversar.

Neagoe va miza și de acum încolo pe jucătorii tineri și foarte tineri: ”Dacă ne uităm doar la rezultat, e unul foarte bun, nu avem de ce să ne plângem, dar îmi doresc și cred că putem să jucăm mult mai bine decât am făcut-o. Ca joc, nu am fost foarte mulțumit, dar atitudinea jucătorilor a fost bună, au făcut efort foarte bun.

Sigur, rezultatul e unul foarte bun, dar vreau să ținem mai mult de posesie, să nu mai pierdem cu ușurință, cum s-a întâmplat în mult momente. Ne-am precipitat, am și început meciul precipitați. Le-am zis jucătorilor că trebuie să evoluăm cu dezinvoltură. Pe deasupra, am început jocul și cu un fotbalist care nu a mai jucat până acum.

Pe parcursul reprizei a doua a mai fost un debut, Mircea Adelin, contra unei echipe bune de Liga 2, care are jucători valoroși. Aveam trei copiii sub vârstă într-un moment, Adelin Mircea, Dulcea, Dinoci. Mi-aș dori să fie mai mulți, vom debuta și alții.

Dar, ne interesează și rezultatele în meciuri, nu doar să facem schimbări doar de dragul de a o face. Ceahlăul are un antrenor bun, spre final a fost mai ușor pentru noi, pentru că am reușit să marcăm. Este foarte important pentru toată lumea să jucăm cât mai bine, pentru că nu am decis cine va pleca și cine va veni din vară”, a spus tehnicianul la conferința de presă.

#”Anul viitor obiectivul va fi revenirea în prima ligă”

”Principalul” alb-violeților a vorbit și despre planurile pentru sezonul următor, dar și ce va dori de la echipă în rundele următoare din play-out. ”Anul următor obiectivul va fi, clar, revenirea în prima ligă. Ne dorim să facem acest lucru, dar cu răbdare. Nu vreau să facem nimic pe repede înainte, așa cum s-a făcut de vreo doi ani aici. Atunci când ne grăbim, facem erori. De aceea nu m-am grăbit în iarnă.

Avem mulți jucători sub vârstă în lot, 2003 și mai mici, încercăm să îi creștem. Le dăm atenție, dar nu sacrificăm meciurile. Ne dorim să câștigăm toate jocurile de acum, dacă vom putea.

Mai avem cinci jocuri, vom trata cu responsabilitate, sper ca și suporterii să înțeleagă situația și perioada asta… nu putem să batem din palme peste noapte și echipa să câștige toate meciurile cu 4-0. Mi-aș dori și eu asta, dar și adversarii vor asta”, a mai transmis Neagoe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.