Victorie la scor cu moldovenii!

    0
    1

    FC Argeș a început cu dreptul lupta pentru menținerea în eșalonul secund, obținând o victorie categorică, scor 4-1, în confruntarea de sâmbătă, de la Mioveni, cu Ceahlăul Piatra Neamț, din runda cu numărul 2 a play-out-ului ligii secunde.

    Piteștenii puteau deschide scorul după zece minute, însă Barna a reușit să respingă șutul lui Tofan. Cu zece minute înainte de pauză, defensiva nemțenilor a cedat pentru prima oară, Petrescu punctând cu un șut din careul mic. După revenirea de la cabine, Argeșul și-a dublat diferența pe tabelă prin Buhăcianu, însă bucuria a fost de scurtă durată, Ceahlăul reducând din diferență prin Cortelezzi. Balaur a readus liniștea în tabăra alb-violetă, iar Orozco a stabilit scorul final, cu zece minute înainte de finalul timpului regulamentar.

    #Debut fericit pentru Dinoci și Mircea

    Partida cu moldovenii a fost un bun prilej pentru antrenorul Eugen Neagoe de a da mai multe șanse și jucătorilor tineri. Tehnicianul echipei noastre l-a titularizat pe Alexandru Dinoci(2005), iar pe Adelin Mircea(2006) l-a introdus în teren în ultimul sfert de oră. Cei doi juniori nu i-au înșelat așteptările antrenorului alb-violet, ambii având o evoluție sigură și foarte bună, demonstrând că pot fi soluții viabile în sezonul viitor.

    În urma acestui succes, Argeșul a ajuns la 27 de puncte și a urcat pe locul 4 al play-out-ului. Piteștenii s-au distanțat la 13 puncte de Unirea Dej, prima echipă aflată sub linia retrogradării.  

    Liga 2, Play-out Grupa A, Etapa 2

    FC Argeș – Ceahlăul Piatra Neamț 4-1(1-0)

    Au marcat: Petrescu(35), Buhăcianu(52), Balaur(60), Orozco(80) / Cortelezzi(55)

    FC Argeș: Straton – Esteban Orozco, Balaur, Tudose – Tofan (cpt.)(min.64 Dulcea), Dinoci(min.78 Șerban), Nortey, Borța, Petrescu – Rusu(min.64 Angelov), Buhăcianu(min.72 Adelin Mircea) Rezerve neutilizate: Micle – Haiă, Mitoi, Ciuciulete, Șerban, Pîrvu Antrenor: Eugen Neagoe

    Ceahlăul: Barna – Pedro Albino, Core, Taraduda, Bacalu(min.39 Moraru) – Jalbă(min.64 P. Petre), Forizs(min.46 Cortelezzi) – Savu(min.39 Oltean), Neicuțescu, Llullaku (cpt.) – Buziuc(min.72 Anton) Rezerve neutilizate: Krell – Larrauri, Cortelezzi, Petkov, Benga Antrenor: Cristian Pustai

    Stadion: Orăşenesc (Mioveni)

    Arbitru: Constantin Alin Olaru (Râmnicu Vâlcea) /A1: Biro Tamaș Kopriva / A2:Zsolt Kopriva (ambii din Carei – Satu Mare). Arbitru de rezervă: Ștefăniță Dănilă (Otopeni – Ilfov).

    Observator arbitri: Gheorghe Moise (Bucureşti); Delegat joc: Marian Lumînare (Bucureşti)

    Cum s-au marcat golurile:

    min.35: 1-0! Buhăcianu centrează în fața porții, iar Petrișor Petrescu deviază la colțul lung, din 3 metri!

    min.52: 2-0! Borța repune de la margine, mingea îl sare pe Taraduda, ajunge la Buhăcianu, care trage cu sete și trimite în plasă!
    min. 55: 2-1! Buziuc centrează la bara a doua pentru Sergio Cortelezzi și uruguayanul înscrie cu un șut la colțul scurt!

    min.60: 3-1! Petrișor Petrescu execută o lovitură de colț, Balaur reia cu capul, balonul lovește transversala și depășește linia porții, iar centralul validează golul și arată centrul terenului!
    min.80: 4-1! Adelin Mircea centrează în careu, iar Orozco trimite cu capul în plasă!


    Liga 2, Play-out, Etapa 2, Grupa A

    CSC Dumbrăvița – CSM Reșița 1-0

    Metaloglobus București – CSM Alexandria 0-0

    FC Argeș – Ceahlăul Piatra Neamț 4-1

    Unirea Dej a stat

     CLASAMENTPGPTS
    1Ceahlăul Piatra Neamț2-431
    2Metaloglobus București2130
    3CSM Reșița2-128
    4FC Argeș1327
    5CSC Dumbrăvița2-126
    6Unirea Dej1014
    7CSM Alexandria2213

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.