Pensionar la volan, cu permisul anulat de 34 de ani

    0
    1

    #A primit două mandate de arestare într-o zi!

    Un piteștean, în vârstă de 70 de ani, a fost arestat preventiv joi, 11 aprilie, după ce a condus băut și fără permis. Gheorghe D. se afla sub control judiciar pentru infracțiuni rutiere, comise înainte cu o săptămână, când a pornit la volan beat criță și a lovit o mașină parcată. Pensionarul nu mai este deținător de permis din 1990 când i-a fost anulat, culmea, tot pentru că a condus beat. Foto Info Trafic Pitești

    La sfârșitul lunii martie, Gheorghe D., în vârstă de 70 de ani, a fost depistat de polițiștii Secției 3 în timp ce conducea, haotic, un Logan pe o stradă din cartierul Banat. S-a stabilit că nu posedă permis și se afla sub influența alcoolului. A refuzat să fie testat pentru stabilirea alcoolemiei. A fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. A doua zi, Judecătoria Pitești a respins cererea procurorilor de arestare preventivă și au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a contestat decizia considerând că pensionarul este pericol public, iar dosarul a ajuns la Tribunalul Argeș. La o săptămână de la măsura controlului judiciar Gheorghe D. a comis-o din nou. Beat, a plecat cu Loganul la drum și a lovit un taxi parcat pe bulevardul I.C Brătianu. S-a ales cu un nou dosar penal și a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Miercuri, au sosit rezultatele, legiștii stabilind că omul avea o alcoolemie de peste 2.50 la mie. Gheorge D. a fost reținut din nou, miercuri 10 aprilie, pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. Joi 11 aprilie, a fost dus la Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă. De această dată, judecătorii au admis cererea procurorilor și au emis un mandat pentru 30 de zile pe numele pensionarului. Tot ieri, s-a judecat și contestația la Tribunalul Argeș. Judecătorii au dispus măsura arestului la domiciliu. Bărbatul va rămâne însă în stare de arest preventiv, fiind luată în considerare măsura dată de Judecătoria Pitești.

    Un trecut plin de violențe!

    În timpul audierilor, Gheorghe D. le-a mărturisit anchetatorilor că nu mai deține permis din 1990 atunci când i-a fost anulat după ce a condus autoturismul beat. Oamenii legii au cerut fișa de cazier a bărbatului și s-a constatat că Gheorghe D. a avut un trecut plin de violențe. El și-a petrecut mulți ani în închisoare după ce a fost condamnat pentru omor, lipsire de libertate și viol, fapte pentru care și-a ispășit pedepsele și a fost reabilitat.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.