S-au calificat în semifinalele Ligii Naționale!

0
0

FC Argeș Basketball – Rapid București 81-63(12-20, 32-10, 14-18, 23-15)

FC Argeș Basketball s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin, după ce a reușit să închidă în minimum de meciuri seria cu Rapid București, din primul tur al play-off-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Marți seară, la Sala Sporturilor Trivale, alb-violeții au câștigat și cel de-al treilea meci, 81-63, reusind să rămână astfel în lupta pentru medalii. În careul de ași al competiției, FC Argeș va da peste U-BT Cluj-Napoca, campioana României. Primele două partide ale seriei vor avea loc în fieful ardelenilor.

Giuleștenii au început în forță partida, iar la finalul primului sfert aveau un avans de 8 puncte. Alb-violeții s-au trezit la realitate și au anulat acest handicap, intrând la pauza mare cu un avantaj de 14 puncte, grație reușitelor lui Allen, Fometescu și Andrieș. Sfertul trei a fost unul destul de echilibrat, ambele echipe având momente când au alternat la conducere. Înaintea ultimei secvențe, Argeșul avea un avantaj de 10 lungimi. Ultimul act a fost la discreția piteștenilor, alb-violeții distanțându-se și la 21 de puncte. În final, trupa pregătită de Nebojsa Vidic avea să se impună cu 81-63.

Cu 16 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, 3 intercepții, Corey Allen a fost principalul marcator al piteștenilor. Americanul a fost urmat de Nikola Jevtovic (14 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive), KeShawn Curry (12 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive) și Naje Smith (10 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive). Cu 17 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive, Sayeed Pridgett a fost principalul marcator al bucureștenilor. El a fost secondat de Tudor Șomăcescu, cu 11 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și 4 mingi pierdute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.