Raiul florilor, în Lunca Argeșului!

0

Pentru mulți dintre argeșeni, Simfonia Lalelelor este așteptată nu numai pentru expozițiile florale cât și pentru florile oferite spre vânzare. În acest an standurile producătorilor și comercianților de flori au fost amplasate pe mai multe alei din Parcul Lunca Argeșului. Puțini sunt vizitatorii care pleacă fără să cumpere bulbi de lalele, crini, gladiole, ori ghivece cu crăițe, mușcate sau petunii.

Florarii își așteaptă clienți oferindu-le lalele înflorite cu bulb, la 5 lei bucata, doar bulb, la 3 lei bucata. Bulbii de crin costa 7 lei, iar cei de gladiole 1,5 lei.

Florile la ghiveci oferite de vânzare sunt într-o multitudine de culori sau de soiuri. Astfel, mușcatele costă de la 12 lei până la 25 de lei. Begonia se oferă spre vânyare la 40 de lei, în timp ce dalia costă 12 lei. Salvia, petuniile, ghețișoarele, crăițele sunt oferite la 3 lei giveciul.

Doritorii pot găsit în târgul de flori, la ghiveci: dafin la 15 lei, lavandă la 5 lei, mentă la 10 lei, rozmarin la 10 lei sau mur la 10 lei. Un comerciant le oferă cumpărătorilor avocado la ghiveci, cu 25 de lei. De asemenea tot în acea zonă se află standuri cu ghivece de lut sau statuete de grădină, la prețuri de la 15 lei până la 150 în funcție de mărime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.