S-a inaugurat pasarela pietonală care leagă Tudor Vladimirescu de zona centrală a Piteștiului

    0
    0

    Ieri a fost inaugurată pasarela auto-pietonală ce va face legătura între cartierul Tudor Vladimirescu și zona centrală a municipiului Pitești, prin Bulevardul Republicii. Construcția, care marchează deschiderea Argeș Mall, va fi oferită de către dezvoltatorul Prime Kapital autorităților locale pentru folosul comunității.    M.D.

    Pasarela auto-pietonală are o lungime totală de 450 m și este alcătuită dintr-un tronson dublu-sens cu o lungime de 186 m peste calea ferată spre strada Tg. din Vale și două tronsoane simplu sens de urcare și coborâre, cu o lungime cumulată de 264 m, paralel cu Bd. Republicii. Suprafața totală carosabilă și pietonală a pasarelei este de peste 4.000 mp.

    Peste 400 de oameni au fost implicați în construcția pasarelei, pentru care s-au folosit 3.500 mc de beton (echivalentul a aproximativ 50 de case) și peste 2.000 de tone de metal.

    Alături de primarul Cristian Gentea și de administratorul public Lucrețiu Tudor, la inaugurare au fost prezenți reprezentanții Prime Kapital – Argeș Mall: Valentin Mirică – project manager Prime Kapital, Dragoș Stancu – asset manager Prime Kapital, Andreea Dumitru Stancea – manager Argeș Mall.

    Valentin Mirică, Project manager Argeș Mall, a anunțat că va dona cu titlul gratuit această investiție: ”După cum am declarat și în trecut, Prime Kapital va dona cu titlu gratuit această investiție de peste 8 milioane de euro Municipiului Pitești. Vă mulțumesc tuturor pentru prezența voastră la acest moment deosebit, iar pe 25 aprilie vă așteptăm în număr cât mai mare la deschiderea Argeș Mall, cel mai mare centru comercial din județul Argeș.” – Valentin Mirică, Project manager Argeș Mall

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.