Băut și fără permis a provocat un accident

0

În noaptea de luni spre marți, a avut loc la Coșești un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule. Trei persoane au fost rănite, inclusiv șoferul vinovat. La cercetări s-a stabilit că bărbatul care a provocat accidentul avea dreptul de a conduce suspendat și era băut.

Accidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 23:00, la Coșești. Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 34 de ani, din Negrași, care conducea un autoturism Volkswagen pe DJ 731, pe raza localității Coșești, având direcția de deplasare Pitești spre Domnești, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de deplasare, și a intrat într-un autoturism Opel condus, din sens invers, de un bărbat de 29 de ani, din Pietroșani.

Trei persoane au fost rănite, cei doi șoferi și un tânăr în vârstă de 29 de ani, pasager în Opel. Oamenii legii au constatat că George T., de 34 de ani, din Negrași, șoferul vinovat, avea dreptul de a conduce suspendat din data de 8 mai 2023, după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului.

După accidentul de luni, când l-au testat, oamenii legii au constatat că George T. are 0,79mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.