Criminalul de la Câmpulung a fost arestat preventiv!

0

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, este acuzat de omor raportat la violență în familie după ce și-a ucis tatăl, în vârstă de 92 de ani. Bărbatul, cunoscut cu afecțiuni psihice, le-a spus anchetatorilor că bătrânul și-a găsit sfârșitul după ce a căzut din cireș. Cercetările au scos la iveală faptul că este vorba de o crimă. 

Trupul neînsufleti a fot găsit în curte, sub cireș, acoprit cu o folie.  Polițiștii au găsit în curte o bâtă din lemn care avea urme de sânge și se bănuiește că este arma crimei. Se pare că fiul și-ar fi lovit tatăl cu bâta în cap, fiind descoperite multiple leziuni în zona frontală a victimei.

Ca să acopere urmele, autorul crimei a spălat cadavrul și l-a acoperit cu folie lăsându-l sub cireș. Din primele examinări ale echipei de criminaliști, a reieșit că bărbatul era mort de 12 ore, așadar de marți seara. Fiul s-a contrazisîn declarații. Din primele cercetări, sunt elemente care duc la ipoteza unui omor cu premeditare.

 

Î cursul serii de miercuri 22 mai, Angelică Bodea a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Joi bărbatul a fost prezentat Tribunalului Argeș cu propunerea de arestare prevebtivă. Instanța a admis cererea.

”În temeiul art. 226 alin. 1 C.proc.pen., admite propunerea nr.141/99/P/2024 din 23.05.2024 formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2 C.proc.pen. rap. la art. 223 alin.2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului BODEA ANGELICĂ, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.05.2024 şi până la data de 21.06.2024, inclusiv.

În temeiul art.275 alin.6 C.proc.pen., onorariul apărătorului din oficiu, av. Pană Elena Ramona, în cuantum de 340 de lei, se suportă din fondurile MJ. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu dreptul de a formula contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare/comunicare. Pronunţată în camera de consiliu la data de 23.05.2024, ora 15.40 la Tribunalul Argeş – Secţia penală” scrie în minuta ședinței de judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.