Începe turneului final al CN Universitar de baschet masculin

0

Campioana universitară în baschetul masculin românesc se va decide în acest sfârșit de săptămână la Oradea. În organizarea Federației Sportului Școlar Universitar, în parteneriat cu Universitatea din Oradea și Federația Română de Baschet, competiția a reunit la start un număr considerabil de echipe, ce au evoluat în primă fază în jocuri preliminare.

În urma acestora, la Turneul Final al Campionatului Național Universitar, găzduit între 24-26 mai de Universitatea din Oradea, au acces următoarele opt echipe: Universitatea din Oradea, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București, Universitatea din Craiova, Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești, Universitatea Politehnica București – Centrul Universitar Pitești, ASE București și Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași

Ședința tehnică a Turneului Final, este programată vineri când se va stabili componența celor două grupe de calificare. Sistemul de disputare ale meciurilor din grupe va fi “fiecare cu fiecare”, urmând ca la finalul acestora, echipele clasate pe primul loc să dispute finala mare, iar echipele de pe locul doi în grupe să joace finala mică a competiției.

Meciurile din grupe vor avea loc în Sala Polivalentă a Universității din Oradea (Grupa A), în care va evolua și formația gazdă, și Oradea Arena, Sala B, în care vor evolua echipele din Grupa B. Jocurile vor începe vineri, când sunt programate primele două din fiecare grupă, de la orele 17:00 și 18:30. Ziua de sâmbătă, va avea patru etape, primele două vor începe de la ora 10:00 și 11:30, iar în sesiunea de după amiază se va disputa de la orele 16:30 și 18:00. Cele două finale vor avea loc duminică, în Sala Polivalentă a Universității din Oradea, de la ora 09:30 și 11, pentru ca la 12:30 să aibă loc festivitatea de premiere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.