Deșeurile voluminoase: NU la platformele de colectare, DA la centrul de pe strada Dârzu, Pitești!

0

Cum vă puteți debarasa în mod gratuit și responsabil de obiectele de mobilier care nu vă mai sunt de folos și de electrocasnicele vechi/defecte, fără a le depozita necontrolat la platformele de colectare?

Salubritate 2000 S.A. pune la dispoziția piteștenilor centrul de colectare, situat în Pitești, str. Dârzu (fostă Caporal Dogaru) nr. 12C.

Ce deșeuri pot fi aduse în acest centru de colectare?

Pot fi aduse deșeuri voluminoase, deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), precum și deșeuri reciclabile din plastic/metal, hârtie/carton și sticlă, de luni până vineri, între orele 07:00 și 16:00.

Exemple de deșeuri voluminoase și DEEE: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Preluarea deșeurilor, la centrul de colectare, se efectuează exclusiv de la persoanele fizice care au domiciliul în Pitești. Identificarea cetățenilor care transportă și predau deșeuri, în centrul de colectare, se va face în baza cărții de identitate.

Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție în cadrul campaniilor speciale de colectare din datele de 28 iunie, 27 septembrie, 13 decembrie.

Locul deșeurilor voluminoase nu este la platformele de colectare!

Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!

Pentru informații suplimentare adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636 535.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.