Decizie BEJ! Competitorii politici – materiale nelegale la adresa liderilor PSD Argeș!

0

 

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, dar și ceilalți primari PSD din județ au fost supuși de la începutul campaniei electorale unor atacuri josnice, jigniri, denigrări, insulte, atacuri la persoană și la familie, dar, cel mai grav, unii competitori politici au recurs la dezinformarea grosolană a argeșenilor într-o tentativă disperată de manipulare a opiniei publice, încercând să mai crească astfel câteva procente în preferințele electoratului.

În tot acest timp, atât președintele Ion Mînzînă, cât și primarul Piteștiului Cristian Gentea, dar și ceilalți candidați ai PSD au decis, în semn de respect față de argeșeni, să aibă o campanie corectă, decentă, echilibrată, bazată pe proiecte concrete pentru argeșeni și dezvoltarea Argeșului.

”Am făcut o campanie constructivă, bazându-ne pe inteligența și dreapta judecată a argeșenilor. Construcția adevărată nu se face aruncând cu noroi, ci punând cărămidă peste cărămidă pentru binele oamenilor și al comunităților.

Cu toatea cestea, întreaga campanie a unora dintre adversarii politici a fost bazată doar pe jigniri, atacuri și dezinfomări crase pe rețelele de socializare, dar și în materiale tipărite (ziare, pliante etc).

Pentru că lucrurile au întrecut orice limită a bunului simț și a campaniei electorale, pentru că tăcerea noastră ar fi însemnat o acceptare infinită a mizeriilor revărsate în spațiul public, am decis să nu răspundem cu aceeași monedă, ci să sesizăm Biroul Electoral Județean cu privire la materialele electorale care încalcă legea și pe care unii competitori politici le-au folosit în toată această perioadă fără pic de respect și rușine față de argeșeni. Avem convingerea că argeșenii nu s-au lăsat păcăliți de o astfel de campanie murdară și ne bazăm pe dreapta lor judecată.”, a transmis conducerea PSD Argeș.

Astăzi, cu unanimitate de voturi, membrii Biroului Electoral Județean Argeș au adoptat o decizie prin care obligă PNL Argeș și pe candidatul Radu Perianu să retragă de îndată toate materialele denigratoare din mediul online și toate tipăriturile jignitoare la adresa liderului PSD Argeș Ion Mînzînă. O decizie similară a fost emisăși de Biroul Electoral Municipal de Circumscripție nr. 1 pentru retragerea tipăriturilor și a unor materiale electorale la adresa primarului Cristian Gentea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.