În arest după ce au furat calorifere

0

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești pentru furt calificat. Aceștia au fost prinși în flagrant în timp ce sustrăgeau calorifere dintr-o clădire dezafectată din centrul Piteștiului.  

Crinu Constantin O., de 40 de ani, respectiv Ion Lucian Ț, de 42 de ani au comis furtul pe 22 mai, seara, la ora 20. Aceștia au intrat în clădirea fostului spital de oncologie situat pe strada Victoriei, la mică distanță de sediul IPJ Argeș.

Au furat mai multe calorifere din fontă, cu intenția de a le vinde la un centru de colectare de deșeuri feroase și neferoase. La ieșire, au fost prinși în flagrant de echipaj de la Secția 1 Poliție Pitești. Caloriferele au fost recuperate și înapoiate proprietarilor clădirii. Luni, după administrarea probatoriului cei doi bărbați au fost reținuți și duși în arestul IPJ Argeș.

Marți, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea luării unei măsuri preventive. Împotriva celor doi a fost dispusă măsura controlului judiciar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.