Fermierii argeșeni trebuie să depună cererile de plată

0

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anunțat că termenul limită de depunere a cererilor de plată în cadrul Campaniei 2024 este 7 iunie, inclusiv.  

Conform APIA, fermierii vor beneficia de sprijin în accesarea intervenţiilor aferente sectoarelor vegetal şi zootehnic, dar şi în ceea ce priveşte schemele de sprijin compensatoriu de mediu şi climă în Campania 2024. Cererile de plată se depun electronic, prin accesarea aplicaţiei IPA-Online.

#Unde se semnează cererile

Astfel, fermierii se vor prezenta la sediile APIA pentru semnarea cererilor, iar cei care vor utiliza semnătura electronică vor anunţa în prealabil prin mesaj telefonic sau prin e-mail funcţionarul responsabil.

„Este foarte important ca fermierii să verifice cu deosebită atenţie informaţiile înscrise în documentaţia depusă, înainte de închiderea Cererii de plată pentru Campania 2024”, se menţionează în comunicat.

Potrivit APIA, fermierii care solicită plăţi directe sau plăţi anuale prin intervenţii sub formă de plăţi directe şi intervenţii pentru dezvoltare rurală, finanţate din fonduri europene, trebuie să respecte normele privind condiţionalitatea pe întreaga exploataţie agricolă, inclusiv pe cele neeligibile şi pe cele care nu mai sunt folosite în scopul producţiei – şi pe tot parcursul anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.