Ingrid Alexandrescu-SOS România: ”Voi încerca să combat corupția din justiție!”

0

Ingrid Alexandrescu este avocat în Baroul Dâmbovița din anul 2005. A intrat în politică din dorința de a aduce o schimbare în bine atât actului de justiție din România, dar și traiului de zi cu zi al românilor. I s-a alăturat Dianei Ivanovici Șoșoacă în partidul S.O.S. România, pentru că amândouă sunt pe aceeași lungime de undă: au aceeași pregătire profesională și același scop pentru viitor – asigurarea unui trai mai bun. Ingrid Alexandrescu este piteșteancă, are studii juridice dar și diplomatice, fiind absolventă a Institutului Diplomatic Român, specialitatea Protocol și Etichetă în Diplomație. Candidează pentru conducerea Consiliului Județen Argeș alături de o echipă determinată și plină de viziuni.

Ai o carieră de succes. De ce ai ales să intri în politică?  

-Am intrat în politică pentru că sunt foarte dezamăgită de modul în care se desfășoară justiția în acest moment, în România. Sunt dezamăgită de faptul că magistrații, din cauza lipsei angajării răspunderii pentru hotărârile pe care le dau, își permit să încalce legea, să nu respecte dispozițiile imperative și dispozițiile prevăzute în codul de procedură, motiv pentru care oamenii nu mai au încredere în actul de justiție. Am intrat cu gândul de a schimba ceva, de a introduce angajarea răspunderii magistraților și de a încerca să combat corupția din justiție.  Am considerat că se impune să intru în politică pentru a putea oferi copilului meu adolescent, o țară mai bună și un viitor mai bun. Am fost stimulată chiar de el, pentru că în timp ce îi povesteam cât de coruptă e justiția și cât de dezamăgită sunt, m-a întrebat de ce prefer să stau să mă plâng, în loc să fac ceva! Și atunci am considerat că e cazul să fac ceva…

Ce trebuire să știe alegătorii despre partidul SOS România?

-Suntem singurul partid în care toți membrii sunt oameni de bine, oameni care vor să creeze un viitor bun pentru copiii lor, oameni care n-au mai făcut politică, nu au dosare penale, nu au caziere fiscale, nu au datorii la stat, n-au făcut evaziuni, n-au făcut afaceri cu statul. Sunt oameni curați și sinceri care vor să facă cu adevărat ceva pentru țară, spre deosebire de guvernanții din ultimii 34 de ani care n-au dorit să facă decât pentru ei. Asta trebuie să știe alegătorii noștri despre membrii partidului S.O.S. România și chiar și despre mine.

Ce așteptări aveți la votul din 9 iunie?

– Așteptările noastre sunt în funcție de realitate! Suntem apreciați de alegători… știm că avem un scor electoral mai mare decât îl dau cei din sondaje. Știm că reprezentăm o temere pentru actualii guvernanți, tocmai pentru că suntem un partid compus din oameni fără probleme și care venim cu un bagaj profesional în spate. Suntem profesioniști, iar în partid sunt foarte mulți avocați, medici, oameni de afaceri, oameni care într-adevăr sunt reprezentați de fapte și nu de anii de politică din trecut, așa cum sunt actualii guvernanți. Așteptările sunt la un scor electoral destul de bun! Am convingerea că vom intra atât în Consiliul Județean Argeș cât și în Consiliile Locale unde avem candidați și, bineînțeles, și în Parlamentul European. Asta cu siguranță, spre supărarea actualilor guvernanți care deja se tem de partidul S.O.S. România și își fac probleme, motiv pentru care au și făcut această ordonanță cu privire la modalitatea de desfășurare și de comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare, tot din teama ca noi să nu obținem foarte multe voturi. Dar îi asigurăm că vom avea grijă să nu ne poată frauda și vom avea grijă ca fiecare vot pe care îl primim să fie evidențiat în procesele verbale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.