Ingrid Alexandrescu SOS România: Stop atribuirilor preferențiale a lucrărilor publice!

0

Avocata Ingrid Alexandrescu, candidatul SOS România la Consiliul Județean Argeș, prezintă cetățenilor județului planul concert prin care va încerca să construiacă un județ dezvoltat și sigur, pentru copii, părinți și bunici. Are obiective îndrăznețe ce pot fi realizate de un conducător serios și competent.

 

Licențiată a Facultății de Drept, Universitatea București, Master în Administrație Publică Europeană, supra-specializare Institutul Diplomatic Român, Ingrid Alexandrescu are o vastă experiență profesională ca avocat, membru în Baroul Dâmbovița din anul 2005. Ingrid Alexandrescu este hotărâtă să stopeze investițiile costisitoare și inutile făcute în detrimentul celor necesare și vitale, iar pentru asta, astăzi, vine și își prezintă obiectivele propuse:

”Sunt Avocat Ingrid Elena Alexandrescu și prezint locuitorilor Argeșului un plan concret prin care împreună vom încerca să construim un județ în care copiii noștri să se dezvolte sănătos și armonios și în care să găsească siguranța unui viitor frumos, așa cum ne dorim, în calitate de părinți ori bunici.

Principalul meu scop îl reprezintă stoparea investițiilor costisitoare și inutile făcute în detrimentul celor necesare și vitale. Aici exemplific prin faptul că, în prezent, județul Argeș este un județ falimentar, care și-a permis derularea unor proiecte europene extrem de costisitoare și ineficiente. În acest sens, doresc să ofer o administrație transparentă, eficientă și bazată pe comunicarea cu cetățenii și prin organizare de întâlniri periodice în cadrul cărora să se analizeze prioritățile investițiilor  în funcție de necesitate, utilitate și vitalitate.

Doresc stoparea atribuirii preferențiale a lucrărilor finanțate din fonduri publice către anumite societății comerciale și asigurarea unor licitații publice transparente și reale.

Obiectivele mele:

Creșterea calității vieții locuitorilor, în toate aspectele acesteia.

Îmbunătățirea infrastructurii, având în vedere starea precară a drumurilor din județ, care nu de puține ori, au pus în pericol viața oamenilor și oferirea de alternative de transport nepoluant precum pistele de biciclete.

Dezvoltarea și modernizarea infrastructurii spitalicești și crearea unor condiții decente de spitalizare.

Dezvoltarea tuturor școlilor și modernizarea acestora, indiferent de zona în care se află.

O mai mare preocupare pentru protecția mediului, fie că este vorba despre managementul deșeurilor sau de calitatea aerului pe care îl respirăm, având în vedere că în prezent suntem unul dintre cele mai poluate județe din țară.

Susținerea evenimentelor culturale care să mențină tradițiile locale și naționale. Sprijinirea artiștilor și a proiectelor culturale.

Sprijinirea fermierilor și producătorilor locali pentru ca aceștia să ofere locuitorilor județului hrană sănătoasă și tradițional românească.

Sprijinirea proiectelor derulate în favoarea persoanelor cu dizabilități.

Atragerea de investitori și susținerea afacerilor locale pentru a crea noi locuri de muncă.

Duminică, pe 9 iunie, alegeți poziția 7 pe buletinele de vot pentru Consiliul Județean Argeș și Predinte Consiliul Județean Argeș și poziția 11 pentru candidatul SOS la Europarlamentare!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.