Înfrângere drastică cu liderul campionatului

0
0
  • CSM Oradea – FC Argeș Basketball 84-69( 18-14, 25-12, 21-21, 20-22)

FC Argeș Basketball a început cu stângul returul Top 10 din Liga Națională de Baschet Masculin după ce a pierdut la diferență de 15 puncte, scor 84-69, partida de miercuri seară, din deplasare, cu CSM Oradea, liderul campionatului.
Disputa care a contat pentru runda cu numărul 24 din această ediție de campionat a fost la discreția gazdelor. Orădenii au început foarte bine meciul, iar după nici un minut și jumătate aveau 7-0. Argeșul a revenit în joc prin punctele lui Wilson și Jevtovic, ănsă ardelenii s-au distanțat din nou pe tabelă prin coșurile lui tarolis și Nicolescu. După primele zece minute, CSM Oradea conducea cu 18-14, însă în câteva minute avantajul gazdelor a urcat la +17după un run de 10-0 al gazdelor. La pauza mare, diferența era de 17 puncte în favoarea gazdelor. După revenirea de la cabine, piteștenii au avut o tresărire de orgoliu și s-au apropiat la 6 puncte, însă nu avea să fie decât un foc de paie. Orădenii au revenit în joc și au încheiat sfertul al treilea cu 64-47. În ultimul sfert, ardelenii au reușit să îi țină la respect pe piteșteni, impunându-se în final cu 84-69. Principalii marcatori ai celor de la CSM Oradea au fost Kris Richard, cu 14 puncte și 4 recuperări, urmat de Nikola Markovic (13 puncte, 4 recuperări) și Mark Ogden (12 puncte, 7 recuperări). De la FC Argeș Basketball s-au remarcat CJ Wilson, cu 15 puncte și 4 pase decisive, urmat de Josh Cunningham, Nikola Jevtovic și Mihai Măciucă, toți cu câte 10 puncte fiecare.
După acest eșec, piteștenii au coborât pe locul 7, cu cele 19 puncte, cu unul mai mult decât SCM Timișoara, ocupanta locului 8, ultimul care asigură prezența în play-off. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.