Profesorii argeșeni își primesc salariile mai devreme

0
0

Salariile profesorilor și angajaților din învățământul argeșean vor fi plătite în această lună pe data de 11 aprilie, adică fix peste o săptămână.
Această decizie vine în urma unui ordin publicat în Monitorul Oficial. Este vorba despre ordinul ministrului finanțelor nr. 1.247 din 28 martie privind stabilirea unor măsuri pentru plata salariilor aferente lunii martie 2023. Astfel profesorii, învățătorii, celelalte cadre didactice și restul personalului din învățământ precum și altă parte din angajații la stat vor primi salariul cu trei zile mai devreme. Ziua de salariu pentru profesori, angajații din Educație, dar și alți lucrători la alte instituții ale statului a fost modificată în aprilie, ca să nu se suprapună cu Vinerea mare. În mod normal, profesorii și alte categorii de bugetari primesc salariul pe data de 14 a lunii. Revenind la învățământ conform calendarului anului școlar 2022-2023, data de 11 aprilie este a cincea zi din vacanța de Paști.
Paștele ortodox este, în acest an, pe 16 aprilie, iar elevii și profesorii se întorc la școală miercuri, pe 19 martie, în modulul 5, ultimul din acest an școlar. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.