Ardei umpluți de post

0

Timpi de preparare:
Timp de pregătire: 30 min.
Timp de preparare: 60 min.
Ingrediente:
6 ardei grași
2 cepe mici
150 gr. orez
1 morcov
2 linguri de ulei
1/2 dovlecel mic
1/2 ardei kapia
1/3 dintr-o vânătă
150 gr. ciuperci
Pătrunjel
Mărar
Cimbru uscat
Sare
Piper
500 ml suc de roșii
Mod de preparare:
Curățați legumele și tăiați ceapa și morcovul (poate fi dat pe răzătoare), precum și ciupercile, dovlecelul și vânăta. Ceapa se călește în tigaie și se adaugă morcovul, ciupercile și, după ce se evapora apa din vas, se introduc dovlecelul și vânăta, la final adăugând ardeiul kapia tocat. Se asezonează cu condimente și se introduce și orezul crud, pentru maximum 5 minute, în cele din urmă adăugând verdețurile. După ce se răcește umplutura, se introduce în ardeii grași, după ce aceștia se rumenesc puțin într-o tigaie. Într-o cratiță înaltă se pun gogoșari umpluți cu sucul de roșii și 500 ml de apă calduță, adăugând un praf de sare, lăsând să fiarbă la foc mediu, acoperind cu un capac. Când se ajunge la clocot, se scade focul și se lasă la fiert 40 minute. Alternativ, poți face ardei umpluți la cuptor lăsând cratița la 200 de grade timp de 60 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.