Parcuri deschise, locuri de joacă închise!

0
0



Deși inițial se anunțase că vor fi deschise și locurile de joacă, municipalitatea a decis ca acestea să rămână închise, având în vedere riscul crescut de transmitere a virsului care a declanșat pandemia.


Având în vedere ridicarea restricțiilor impuse de starea de urgență, au fost redeschise parcurile din oraș, atât a cele mari, precum parcul Ștrand și parcul Lunca Argeșului, cât și a celor din centru și din cartiere. Din acest week-end a fost permis accesul publicului în interiorul parcurilor, atât pentru relaxare și plimbări, cât și pentru activități sportive. Cu toată că primaul |Cornel Constantin Ionică anunțase că părinții solicită redescgiderea parcurilor de joacă pentru copii, rămâne în vigoare restricția folosirii locurilor de joacă, acestea prezentând, prin specificul activităților desfășurate de către copii, un risc crescut de transmitere virală.
S-a făcut dezinfecție
Parcurile și locurile de joacă din municipiul Pitești au fost dezinfectate, în același timp fiind efectuată acțiunea permanentă de curățare și de întreținere a spațiilor verzi. După încheierea stării de urgență a fost permisă desfășurarea activităților specifice în cimitire. Primaăria Pitești recomandă piteștenilor să respecte cu strictețe regulile de distanțare socială și de igienă cerute de situația epidemiologică actuală, atât în interiorul parcurilor, cât și al cimitirelor. Toate spațiile publice redeschise circulației cetățenilor sunt curățate, acțiune care va fi reluată periodic.  M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.