Prostituata şi „peştele” condamnaţi pentru omor

1

Doi soţi criminali şi-au primit pedeapsa după ce au luat viaţa unui bărbat. S-a întâmplat anul trecut când tânăra, prostituată, şi soţul ei, care îi asigura protecţie, au atacat un client care a refuzat să plătească. Victima a fost înjunghiată de mai multe ori, când ieşea din scara blocului după o partidă de sex eșuată. Arma crimei a fost descoperită de anchetatori ascunsă într-un pantof sport aşezat în dulap. Autorii crimei au făcut acord de recunoaştere a vinovăţiei şi procesul s-a judecat repede.
În cursul cercetărilor, efectuate în august 2022 după comiterea crimei, oamenii legii au stabilit că Larisa Roxana B., de 23 de ani, din judeţul Caraş Severin, era prostituată şi publica anunţuri pe un site de profil. Avea închiriat un apartament, în regim hotelier, într-un bloc, din cartierul piteștean Războieni, unde a avut loc atacul. Florin S., de 57 de ani, din Curtea de Argeş a citit anunţul şi a mers la prostituată. Se pare că tânăra nu a reuşit să-l satisfacă. Supărat, clientul şi-a luat banii înapoi şi a plecat. Tânăra furioasă a luat un briceag, a fugit după el pe scara blocului şi l-a atacat. Bărbatul s-a luptat cu ea, dar cu toate acestea a fost tăiat de mai multe ori. În scurt timp a apărut și Daniel Adrian B, de 26 de ani, soţul prostituatei , care îi era şi „peştele” ce îi asigura protecţia şi se afla în apropiere. Se pare că și el l-a lovit pe client cu cuțitul. Strigătele din scară au fost auzite de vecini şi a fost alertată Poliţia. Când au sosit oamenii legii, clientul rănit era întins pe banca din faţa blocului. Soţul prostituatei, era lângă victimă şi încerca să-i acorde primul ajutor. Florin S. a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Era în comă. Avea multe răni atât în spate cât și în față și pe brațe. A murit după câteva ore la spital. Cei doi soţi au fost arestaţi preventiv. În timpul cercetărilor oamenii legii au găsit arma crimei ascunsă într-un pantof sport, „Adidas”, de culoare roz, băgat într-un dulap din apartamentul închiriat.

Inculpata a povestit cum s-a întâmplat

În timpul audierilor protituata le-a povestit judecătorilor cum s-a întâmplat. Ea a spus că primise 200 de lei de la client şi că în timpul actului sexual a fost sunată de soţ. A răspuns iar bărbatul i-a spus că nu-i place să fie deranjat. Tânăra a mai spus că bărbatul a stat îmbrăcat cu tricoul pe el în timpul actului sexual şi în buzunar avea un briceag. Nu a avut satisfacţie şi după ce s-a ridicat din pat a tăiat-o la mână pe tânără şi-a luat din dulpat cei 200 de lei, pe care îi achitase, s-a îmbrăcat şi a plecat. Prostituata avea un cuţit de autoapărare sub pătură cumpărat de soţul ei. Şi el avea unul la fel pe care îl purta permanent la el. Când a văzut rana de la mână provocată de client s-a înfuriat, a luat cuţitul şi a fugit pe scări după el. L-a prins la etajul I şi l-a lovit în spate. Între timp a apărut şi soţul ei care l-a lovit cu cuţitul lui în genunchi, concomintent cu tânăra care a dat a doua lovitură în pulpa piciorului stâng. Larisa B a fugit şi s-a ascuns în casa scării şi de acolo a auzit viczima cu stirga „Mor! Mor!„ ţinându-se de o mână unde fusese tăiat de soţul prostituatei. Inculpata a msi spus că victima s-a apărat lovind cu piciorul. În încheiere a menţionat că regretă fapta.

Tânăra 11 ani, soţul 15 ani

Cei doi inculpaţi au fost trimişi în judecată sub acuzaţia de omor. În timpul procesului de la Tribunalul Argeş inculpaţii au încheiat acord de recunoaştere a vinovăţiei. Judecătorii au dat sentinţa în urmă cu câteva zile. Larisa Roxana B., aflată în Penitenciarul Târgşor a fost condamnată la 11 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Soţul ei, Daniel Adrian B,, aflat în Penitenciarul Mioveni, a primit o pedeapsă de 15 ani închisoare, tot pentru omor. Succesorii victimei nu s-au constituit parte civilă în procesul penal. Inculpaţii sunt obligaţi să achite câte 5.000 de lei cheltuieli judiciare. Sentinţa nu este definitivă putând fi atacată cu apel. Până acum niciunul dintre cei doi inculpaţi nu au contestat-o. M. Sandu

1 COMENTARIU

  1. ce pedepse mici!!! Magistratilor cu pretentii de pensii speciale, atat valoreaza viata unui om ln tartacuta voastra? 11 ani pentru crima!!! injustitie platita bine din bani nostrii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.