Tânăra a ajutat doi hoţi să fugă de poliţişti!

1


O tânără, în vârstă de 20 de ani, din Piteşti, va fi judecată pentru infracţiunea de furt calificat, alături de alți doi tineri. Dacă va fi găsită vinovată ea riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. Fata este acuzată că a dus cu maşina doi prieteni care au furat două catalizatoare de la autovehicule parcate în cartierul piteştean Prundu. Când a văzut că se apropie un echipaj de poliţie, aceasta i-a ajută pe hoţi să fugă de la locul faptei.
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat. Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 16 martie a.c., în jurul orei 03:30, Andrei R. , de 21 şi Daniel D. 24 de ani, ambii din Negrași, folosind un dispozitiv special, ar fi tăiat și sustras catalizatoarele a două autoturisme, care se aflau parcate în spatele unui bloc de pe bulevardul Petrochimiștilor din Pitești. Hoţii erau însoţiţi de Loredana C., de 20 de ani din Piteşti, care i-a dus cu maşina până în Prundu şi a aşteptat ca ei să „ îşi termine treaba”. Mai mult când a văzut că se apropie un echipaj de poliţie care patrula, aceasta a fugit cu cei doi, cu intenţia de a scăpa de oamenii legii. A fost oprită în trafic, în aceeaşi noapte de un alt echipaj alertat de poliţiştii Secţiei 4 Piteşti. 
Dosarul celor trei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.M.Sandu

1 COMENTARIU

  1. Bandele de hoti au furat zeci, daca nu cumva sute de catalizatoare de la Loganurile cele mai vechi (model 2004-2012) care au catalizatorul montat la vedere, sub sasiu.
    Cu un tupeu nemaipomenit hotii respectivi nu s-au ferit de camerele video, stiind ca e greu de dovedit in justitie un furt cu asa ceva.
    Iata ca politistii au facut filaj pe urmele celor care in mod sigur au mai furat si nu au fost prinsi,
    iar la filaj au picat acesti agarici.

    Bun – indiferent daca vor lua condamnare cu suspendare sau vor fi achitati, le va ramane cazierul patat si la o noua abatere (pe care au mare probabilitate sa o savarseasca in viitorul apropiat) justitia nu ii va mai ierta asa usor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.