”Este important să începem bine!”

0

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă ținută la Stadionul Orășenesc din Mioveni, antrenorul principal al echipei, Constantin Schumacher și jucătorii Mihai Costea și Claudiu Herea au prefațat partida de astăzi din prima etpaă, cu Gloria Buzău.
”Începem campionatul în forță, iar în această primă etapă vom întâlni o echipă care trage la promovare, care a adus și ea mulți jucători noi și cu experiență. Și noi suntem o echipă cu jucători noi, mulți au jucat la nivelul ligii secund mult timp și chiar mai sus. Important este să ne facem jocul încă de la prima etapă. Avem și mulți jucători tineri și sper, ca de la etapă la etapă Mioveniul să arate ca oe chipă care merită să fie în Liga 2 și, de ce nu, depinde și de rezultate, să fim chiar mai sus…Știu că întâlnim o echipă bună, dar și apoi vom avea meciuri tari. Suntem într-o perioadă de tranziție și este important să începem bine. Nu e un început ușor, iar pe lângă atitudine trebuie să arătăm și ambiție și dorință pentru a realiza ceea ce ne-am propus!” – Constantin Schumacher.
”Este un meci foarte important pentru noi. Trebuie să începem cu dreptul… și totodată este important și ce va urma. Am venit la Mioveni cu gândul să ajut echipa și să mă ajut și pe mine. Pentru mine e ceva nou la Liga 2” – Mihai Costea
”Acest sezon de Liga 2 după părerea mea este cel mai greu din ultimii ani și de cînd sunt eu la acest nivel. Meciul cu Buzău este unul foarte greu, iar noi, jucătorii vrem și noi să începem cu dreptul. Vrem să demonstrăm că putem juca un fotbal bun! Îmi plac provocările, iar în acest sezon la CS Mioveni vreau să arăt cea mai bună versiune a mea, să dau ce e mai bun” – Claudiu Herea.

Intrarea, 10 lei

Pentru meciurile din acest sezon de Liga 2, galben-verzii au stabilit ca prețul biletelor să fie 10 lei – intrare generală.
Pentru meciul de astăzi, biletele au fost puse în vânzare încă de ieri, la stadion și la sediul clubului. Astăzi, acestea pot fi achiziționate din aceleași locații, până la ora 16:00 la sediul clubului și până la ora începerii partidei la casele de bilete de la stadion.
”Avem nevoie 100% de suporteri în tribune! trebuie ca oamenii să fie lângă echipă, să vină să susțină echipa și pe jucători ori de cîte ori e nevoie de ei. Și fotbaliștii dacă vor avea în spate cît mai mulți suporteri vor da ce e mai bun din ei” S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.