De la volan a ajuns în arest!

0

A doua oară nu l-au mai iertat! Este povestea unui bărbat din Curtea de Argeș care a ajuns în arest după ce a fost prins la volanul unui autoturism cu toate că avea permisul suspendat. În plus, era și băut! În urmă cu aproximativ 3 luni, bărbatul s-a ales cu dosar penal tot pentru conducere sub influența alcoolului. Atunci a rămas fără permis. Se pare că nu i-a fost învățătură de minte și a continuat să circule ilegal cu mașina. 
Dumitru S., de 49 de ani, din Curtea de Argeș, a fost oprit în traffic, marți, de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș pentru verificări. Oamenii legii l-au pus să sufle în etilotest și aparatul a indicat o concentrație de alcool de 0,51 la mie în aerul expirat. Oamenii legii au constatat că nu avea nici permis. Bărbatul avea permisul suspendat de 3 luni. Asta după ce în luna iulie, Dumitru S. a fost prins în timp ce conducea sub influența alcoolului. Avea o concentrație de alcool de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule. Se vede că nu a ținut cont de nimic și a continuat că circule cu mașina. Ca să-i dea o lecție, oamenii legii au decis să-l rețină. Dumitru S. a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologie în vederea stabilirii alcoolemiei. Apoi, după ce a fost audiat, pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere și a ajuns în arestul IPJ Argeș.
Ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș a dispus măsura controlului judicar pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără drept și sub influența alcoolului. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.