Piteștiul are nevoie de schimbare!

0

Bună ziua!

Mă bucur să fiu azi pe scenă, pentru că aici suntem toți cei care putem să schimbăm soarta comunităților roșii.

Stimată audiență, sunteți astăzi într-un oraș care de mai bine de 30 de ani este roșu. Sunteți într-un județ care mai bine de 30 de ani este roșu. Iar acest roșu vine de la PSD. Suntem într-un oraș care odată era reper iar astăzi e sărăcit, furat, căpușat.

Depinde de noi toți să schimbăm asta. Piteștiul are nevoie de schimbare. Schimbarea trebuie să se simtă pentru fiecare cetățean care suferă după copiii plecați, după vremurile în care Piteștiul era un simbol.

Mă bucur că am sprijinul conducerii PNL să scăpăm Piteștiul de PSD si pentru acest lucru va multumesc!

Poate vă întrebați cum a început dorința mea de a candida.

Sunt tatăl a doi copii minunați, soț devotat și antreprenor. De 30 de ani am muncit din greu pentru a construi un viitor pentru mine și familia mea. Am avut tot ce mi-aș fi putut dori. Însă, în timp, tot ce mi-am dorit a fost pe rând furat de lângă mine. Visam să-mi văd copiii rămânând aproape de casă, în Pitești. Acum, copiii sunt departe, iar „acasă” a devenit doar un cuvânt gol.

Ani la rând am asistat cum orașul pe care îl iubesc se transformă în ruină. Ani la rând am văzut cum ne împuținăm și cum cei care au rămas și-au pierdut speranța. În 23 de ani, am pierdut populația unui oraș mai mare decât Mioveni.  Și ne întrebăm de ce?

Trăim într-un oraș în care cel mai bun spital este autostrada către București. În 30 de ani n-am construit nimic nou. Doar am cârpit. Trăim într-un oraș sufocat, căpușat și, mai ales, furat.

Primăria Pitești nu a înțeles în 30 de ani că economia locală e un ecosistem viu, care trebuie întreținut prin implicarea tuturor autorităților. Am făcut pași înapoi în economie. Despre necesitatea unui parc industrial în Pitești se vorbește de cel puțin 25 de ani.

Ce impact au aceste lucruri asupra vieții noastre? Atractivitatea economică este susținută de tinerele generații. Suntem un oraș cu centru universitar și cu industrie auto – principalul contributor la PIB-ul României. Cu toate acestea, nu putem să ținem pasul cu orașe precum Iași sau Brașov, Cluj. Nu atragem tineri, deși avem toate datele pentru a fi un oraș atractiv. Ne ocolesc antreprenorii, ne ocolesc investitorii, ne ocolește viitorul.

Astăzi facem un pas enorm pentru a da jos camarila PSD din Pitești. Astăzi le arătăm tuturor că PNL este o forță care știe și poate să dezvolte comunități. Clujul e model, Oradea e model de ce nu ar fi și Piteștiul un model?

Piteștenii au înțeles că, în ultimii patru ani, de când ne luptăm împreună cu PSD în Consiliu, singura modalitate de a smulge căpușa este la vot. Pe 9 iunie avem ocazia să transformăm Piteștiul într-un oraș în care merită să trăiești.

Pentru piteșteni am creat cel mai amplu program de guvernare și de reformă a administrației locale. Pentru pitesteni am fost 4 ani pe stradă, am ascultat, am învățat și am luptat alături de ei. Am apărat Pădurea Trivale cu toată forța noastră, împotriva celor care voiau să o distrugă.

Pentru piteșteni m-am luptat să obțin stimulente pentru nou-născuți, pentru a încuraja tinerii să rămână acasă și să-și întemeieze familii aici. M-am luptat pentru corectitudine în cheltuirea banului public, nu pentru risipă și dezmăț pe stații de autobuz la preț de garsoniere.

Avem nevoie de o administrație care să înțeleagă că trebuie să muncim ca să ne asigurăm viitorul ca piteșteni. Trebuie să muncim să ne ținem copiii acasă, să ne reconstruim orașul. Trebuie să reformăm aparatul administrativ. Trebuie să eficientizăm primăria.

Obiectivul meu este să implementez modelul liberal la Pitești. Piteștiul are nevoie de susținerea liderilor PNL. Îmi doresc să dezvolt proiecte mari în parteneriat cu Guvernul, să aduc fonduri europene la Pitești în coordonarea viitorilor colegi din Parlamentul European, îmi doresc să încurajăm mediul de afaceri să vină la Pitești. Și mă bucur că viziunea mea e împărtășită.

Piteștenii simt susținerea unei echipe puternice. Ministra Justiției, Alina Gorghiu a fost alături de mine în campanie la pas prin Pitești, a stat de vorbă cu oamenii, Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea ne-a sprijinit la Pitești cu fondurile pentru stadionul pe care alții îl folosesc blazon de campanie, fără rușine. Ciprian Ciucu, un model al omului care sfințește locul a venit la Pitești să împărtășească viziunea unui primar de succes.

Azi sunt mândru că am susținerea voastră a tuturor, iar piteștenii pot vedea că avem o echipă puternică.

Și știu că am susținerea voastră să facem ca partid, din Pitești un oraș în care merită să trăiești.

Va multumesc!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.