Șofer începător a provocat accident cu 4 mașini, pe Negru Vodă!

1

În această după-amiază, un accident rutier, în care au fost implicate 4 mașini, a avut loc pe strada Negru Vodă, din Pitești. Carambolul a fost provocat de un șofer începător.

 

Potrivit primelor cercetări, al polițiștilor Biroului Rutier Pitești, un autoturism a oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate unui trecător aflat pe marcajul pietonal. În spatele acestei mașini a oprit al doilea autoturism. Al treilea autoturism condus de un tânăr, care este deținător de permis de conducere de mai puțin de un an, nu a păstrat distanța regulamentară în timpul mersului și a lovit al doilea autourism oprit la trecerea de pietoni.

De asemenea, conducătorul auto începător, în încercarea de a evita impactul a tras de volan și a pătruns și pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o altă mașină care circula regulamentar din sensul opus.

Din spusele martorilor, tânărul care a provocat accidentul ar fi făcut slalom printre mașinile aflate în trafic, înainte de accident.  Acest aspect este verificat de polițiști.

 

Trei persoane au fost evaluate medical, la fața locului, de către echipajele SMUR și SAJ Argeș (Serviciul Județean de Ambulanță).  O femeie a fost transportă la spital, în timp ce doi șoferi, evaluați medical, au refuzat transportul la spital.

 

1 COMENTARIU

  1. Mai interesant este ca dupa eveniment ,parintii tanarului cu golful au tot incercat sa infulenteze organele de cercetare…Se pare ca in Romania intodeauna cine e vinovat nu e in stare sa-si asume vinovatia ,sa aiba caracter…Traim in o tara a contrastelor.In plus comportamentul tanarului lasa zdravan de dorit din moment ce el se lauda pe facebook (ulterior) ca si- adorit sa blocheze circulatia in tot Pitestiul.Ori are ceva probleme psihice (gen Pascu)ori e doar lipsit de un IQ suficient

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.