CS Mioveni şi FC Argeş, amicale cu Liga 1

0
0



Cele două echipe argeşene din Liga I, CS Mioveni şi FC Argeş, ambele participante în play-off şi aspirante la promovare în Liga 1 vor disputa în astăzi şi mâine singurele meciuri amicale din această perioadă.


Deplasare la Craiova
FC Argeș va juca astăzi de la ora 11, în deplasare, cu Universitatea Craiova, ocupanta locului 2 din Liga 1 Casa Pariurilor. Disputa dintre olteni și argeșeni va avea loc pe unul dintre terenurile de antrenament ale juveților de la baza de pregătire din Lunca Jiului. Pentru alb-violeți este primul test de verificare de după pandemia de COVID-19, piteștenii efectuând până acum doar antrenamente și jocuri școală. Conform protocolului medical emis de Ministerul Sănătății, se pot disputa meciuri de pregătire doar între echipele care au efectuat trei testări de coronavirus, cu rezultate negative. Cum formațiile de Liga I care evoluează în play-out au programul foarte încărcat, jucând din trei în trei zile, singura variantă pentru echipele de Liga II implicate în lupta pentru promovare era găsirea unui adversar angrenat în play-off-ul primei ligi, care joacă doar o dată pe săptămână.
Meci cu Astra
CS Mioveni va juca și ea o partidă de verificare până la startul play-off-ului Ligii 2, de săptămâna următoare, de pe 4 iulie. Echipa pregătită de Claudiu Niculescu va evolua în cursul acestei săptămâni, joi, împotriva unei formații din play-off-ul Ligii 1, Astra. Mai era îl plan disputarea unui al doilea meci amical, cu CSM Slatina, dar formația care va juca în barajul de promovare pentru Liga 2, cu Progresul Spartac, nu s-a testat de COVID-19. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.