S-a aruncat de pe bloc, în Pitești!

3
0

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, a murit sâmbătă dimineață. Trupul lui a fost găsit în stop cardio respirator lângă blocul în care locuia pe strada Tache Ionescu, în Pitești. Cercetările polițiștilor au stabilit că omul s-a aruncat de pe bloc. M.S.

 

Victima locuia cu soția, la etajul IV al imobilului. De ceva timp avea probleme medicale. Sâmbătă dimineață a lăsat un bilet de adio în care a spus că nu mai suportă boala. A ieșit din casă fără să fie auzit și s-a aruncat de pe bloc. O vecină a victimei a sunat la 112 anunțând tragedia. Femeia le-a povestit echipajelor de intervenție că a fost trezită din somn de o bufnitură puternică și atunci când s-a uitat pe geam a văzut trupul. Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator, având multiple traumatisme. Manevrele de resuscitare demarate de echipajul medical nu au avut succes, fiind declarat decesul.

 

3 COMENTARII

  1. Sinucidera celor bolnavi, iată cum arată VIITORUL imediat oferit de Guvernul României şi SISTEMUL de Sănătate păstorit de ministrul Tătaru şi Secretarul de Stat la MAI/Situații de Urgență, Raed Arafat ! De remarcat, bărbatul de 64 de ani (totuşi) NU s-a aruncat…pe trecerea de pietoni, în fața vreunei maşini, cum se întâmplă tot mai des …cu pensionarii/pesionarele („seniori”!!!)…”CRONICI”/”CRONICE” din România! Poate ne spune Arafat şi câți „Sinucigaşi” va avea România în luna august 2020, dacă tot a AMENINȚAT pe români cu 1 MILION de infestați cu CoVid19/Asimptomatici !?

  2. Sinuciderea celor bolnavi, iată cum arată VIITORUL imediat oferit de Guvernul României şi SISTEMUL de Sănătate păstorit de ministrul Tătaru şi Secretarul de Stat la MAI/Situații de Urgență, Raed Arafat ! De remarcat, bărbatul de 64 de ani (totuşi) NU s-a aruncat…pe trecerea de pietoni, în fața vreunei maşini, cum se întâmplă tot mai des …cu pensionarii/pesionarele („seniori”!!!)…”CRONICI”/”CRONICE” din România! Poate ne spune Arafat şi câți „Sinucigaşi” va avea România în luna august 2020, dacă tot a AMENINȚAT pe români cu 1 MILION de infestați cu CoVid19/”Asimptomatici” !? NU de alta, dar să nu murim…ca proştii/”idioți”!!!

  3. Cand viata nu-ti mai ofera nimic, aste este ; nimeni nu-i de acuzat / doar kknarii „grijulii”. Dar, la variante mai acceptabile/omenesti/de bun-simt, s-a gandit cineva ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.