Gol dedicat lui Coșereanu

0
0


După ce a deschis scorul în derby-ul Argeșului, fundașul Cătălin Alexe a mers la marginea terenului și a luat un tricou alb cu un mesaj de susținere pentru căpitanul echipei, Valentin Coșereanu, absent la acest joc din cauza unui deces în familie. Cu o zi înainte de meci, Coșereanu a primit vestea că i-a murit fratele și a părăsit de urgență cantonamentul.
Suporterii le-au fost aproape
Absenți de pe stadion, fiindcă autoritățile interzic publicul la evenimentele sportive în această perioadă de pandemie, suporterii Argeșului au afișat bannere pe gardul de la Tribuna a II-a cu următoarele mesaje:”Nume glorioase timpul a cernut, voi dați startul unui nou început”, ”În vremuri de restriște și distanțare socială, pasiunea pentru culori rămâne singura boală”, ”Izolați, dar alături de voi”, ”Fiți voi cei care ne îndeplinesc visurile!”. Fanii piteșteni și-au încurajat favoriții din afara arenei, însă la finalul partidei au plecat dezamăgiți de la stadion
Tofan, suspendat
Fundașul Costinel Tofan nu va evolua în meciul de marți, de la ora 19, cu Petrolul Ploiești. Fotbalistul lui FC Argeș este suspendat pentru această partidă din cauya cumului de cartonașe după ce în disputa de vineri cu CS Mioveni, a fost eliminat în minutele de prelungire după ce a încasat două galbene. În echipa alb-violetă va reveni însă mijlocașul Andrei Panait care și-a ispășit cele două etape de suspendare după eliminarea din meciul cu Turris Turnu Măgurele, din prima etapă a acestui play-off.
Orele meciurilor din etapa 4, modificate
FRF și televiziunile deținătoare de drepturi au decis modificarea orelor de disputare a meciurilor din etapa a patra a play-off-ului Liga 2 Casa Pariurilor din cauza amânării mai multor partide din play-off-ul și play-out-ul Liga 1. Astfel, UTA – Rapid nu s-a mai jucat duminică de la ora 18:15, ci a fost mutat mai devreme, de la ora 17:00. Următoarele două meciuri au rămas programate la o distanță de două zile, marți, 28 iulie, însă și acestea au o nouă oră de start. Turris Oltul – CS Mioveni începe de la ora 17:00, nu 17:30, iar Petrolul – FC Argeș debutează la ora 19:00, nu la 20:00. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.