Bătut de doi minori, că i-a înjurat de morţi!

0
  • Agresorii au fost reţinuţi



Doi minori de 16, ani, respectiv 17 ani, au ajuns în arest fiind reţinuţi după ce au bătut crunt un tânăr de 19 ani. Scandalul a avut loc la mijlocul lunii iulie iar cel agresat a necesitat mai bine de o lună de îngrijiri medicale în urma corec­ţiei primite. Conflictul a izbucnit după ce s-a cer­tat la telefon cu unul din­tre agresori şi l-a înjurat de morţi!


„Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, și au reținut doi minori, de 16, respectiv 17 ani. Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 16 spre 17 iulie a.c., în jurul orei 00:30, cei doi ar fi lovit pe un alt tânăr de 19 ani, pe fondul unui conflict spontan. După administrarea probatoriului, cei doi minori au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, declara Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.
În urma anchetei s-a stabilit că GIC de 17 ani şi AVR de 16 ani, ambii din Piteşti, au avut un conflict cu un tânăr în vârstă de 19 ani, tot din Piteşti. Aceştia s-au certat la telefon iar tânărul major i-a înjurat de morţi pe cei doi minori. Cum tataăl unui dintre ei este decedat, acesta s-a înfuriat şi împreună cu prietenul lui a pornit să-l caute. L-au găsit pe scările din Războieni acolo unde l- au luat la bătaie. În urma loviturilor primite victima a necesitat 35 de zile de îngrijiri medicale. După o noapte în arest tinerii au fost duşi în fața prezentaţi instanţei cu propunerea de arest la domiciliu.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.