Muncitorii au lăsat o groapă în mijlocul drumului!

1
0
  • După lucrările la canalizare



S-a deschis pământul la Câmpulung! Nu e doar o expresie, este realitatea! Pe strada Cuza Vodă, s-a format o groapă de dimensiuni considerabile atât în diametru, cât şi în adâncime, care pune în pericol orice autoturism care circulă prin acea zonă.


Că avem drumuri pline de gropi, atât în ţară, cât şi în judeţul Argeş nu este o noutate pentru nimeni, însă la Câmpulung este ceva deosebit, nu gropi, ci capcane atât pentru conducătorii auto, cât şi pentru oameni! Groapa adâncă a rămas în urma executării unor lucrări la canalizare, spun oamenii din zonă: “Au făcut ceva lucrări, iar groapa asta au lăsat-o aici, neacoperită, doar semnalizată. Pe principiul ăla, poate ne mai trebuie, poate nu…. La noi ca la nimeni. O astupa cvineva atunci când s-a răni vreun bicyclist, sau se va produce vreun accident”, spune un localnic. “După ce maşina de gunoi a trecut prin acel loc, în urma ei a apărut un crater care pune în pericol orice autoturism. Deşi pare o groapă aparent obişnuită, adâncimea craterului va înghiţi cu siguranţă roata autoturismului”, mai spune un alt cetăţean.
Până când autorităţile locale vor lua măsuri oamenii din zonă au semnalizat groapa cu ce au avut la îndemână. B.Radu.


1 COMENTARIU

  1. Dar … de cand muncitorii-s sefi „ca sa” decida ?! Candva, a fost un „razboi de 30 de ani” ; acum bantuie o prostie spre … ” o suta de ani” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.