Ionuţ Badea a fost demis!

5
0

  • FC Argeş a schimbat antrenorul după şase etape



Şase etape a rezistat antrenorul Ionuţ Badea pe banca tehnică a echipei FC Argeş. Tehnicianul alb-violeţilor a fost demis duminică seară din cauza rezultatelor negative înregistrate de gruparea din Trivale în acest început de sezon. Decizia a fost luată după înfrângerea de sâmbătă, 0-1, din deplasarea de la Sepsi Sfântu Gheorghe, partidă în care piteştenii nu au avut nici un şut expediat pe spaţiul porţii apărate de Roland Niczuly.


În cele şase etape disputate din acest tur de campionat, FC Argeş a obţinut doar 1 punct în urma unei remize de pe propriul teren cu UTA Arad, echipă nou-promovată în Liga I la fel ca şi piteştenii. Alb-violeţii au început rău campionatul având un bilaţ de cinci înfrângeri şi un egal, în cele şase etape disputate până acum. Echipa de fotbal a Piteştiului ocupă în acest moment locul 15 în clasament, penultimul, cu 1 punct, la fel ca şi Astra Giurgiu, lanterna roşie a ierarhiei, care are însă un golaveraj mai slab. Anunţul despărţirii de Ionuţ Badea a fost făcut de oficialii argeşeni pe site-ul clubului din Trivale. FC Argeş a anunţat şi înlocuitorul lui Ionuţ Badea.
Ionuţ Moşteanu, noul principal al echipei
„Clubul FC Argeş anunţă încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu antrenorul Ionuţ Badea. Începând de luni, de pregătirea echipei noastre se va ocupa Ionuţ Codruţ Moşteanu care a făcut parte din staff-ul lui Ionuţ Badea şi care cunoaşte foarte bine lotul de jucători. Noul antrenor principal al alb-violeţilor va fi ajutat de secundul Dragoş Radu şi antrenorul cu portarii, Viorel Dumitrescu. Moşteanu a fost secundul lui Sorin Cârţu la Pandurii, secund la CFR Cluj (a colaborat aici şi cu Jorge Costa, şi cu Ioan Andone), Poli Iaşi (2013), interimar şi apoi principal la FC Vaslui. Ionuţ Badea a preluat FC Argeş pe 8 octombrie 2019, reuşind promovarea în Liga I după o absenţă de 11 ani. Din păcate, rezultatele înregistrate de echipă în cele şase etape jucate din Casa Liga 1 nu au fost pe măsura aşteptărilor suporterilor şi conducerii clubului. Clubul FC Argeş îi mulţumeşte lui Ionuţ Badea pentru munca depusă în perioada petrecută la Piteşti şi îi doreşte mult succes în activitatea profesională”, se arată în comunicatul clubului piteştean. M.D.


5 COMENTARII

  1. Va bucurați, gloabelor si in gândirea voastră primitiva amestecați politicul cu fotbalul ! In fotbal e la fel ca in viată : ia ziceți voi, ați avut pe masa in fiecare duminica numai fripturi? poate au fost si vremuri mai grele când v-ați mulțumit si cu un blid de fasole…așa si la fotbal, am pierdut, o luam de la capăt, trebuie sa vina si satisfactiile…si de-ar fi sa cădem in B, iar o luam de la capăt. In vremuri grele se arata adevăratele prietenii,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.