„Vrem 3 puncte cu Turris!”

0
0

  • Bogdan Rusu, după ce a semnat cu CS Mioveni



Antrenorul Claudiu Niculescu a primit întăriri înainte de meciul cu Turris, tehnicianul beneficiind de transferului atacantului Bogdan Rusu, de la Dunărea Călăraşi.


Rusu a fost legitimat la sfârşitul săptămânii trecute şi este apt pentru jocul de astăzi, fiind de aşteptat ca acesta să debuteze la acest meci, fie din postura de titular, fie să intre pe parcurs. Atacantul adus de Mioveni este un jucător cu experienţă, care are peste 200 de jocuri în eşalonul secund şi aproape 80 de goluri înscrise.
De ce ai ales CS Mioveni?
– Am ales echipa care m-a dorit cel mai mult. Conducerea CS Mioveni şi staff-ul au avut răbdare până mi-am încheiat socotelile cu fosta echipă , Dunărea Călăraşi.
Ce ştiai despre CS Mioveni şi cum ai văzut parcursul din sezonul trecut când s-a ratat promovarea după baraj?
– Stiu despre CS Mioveni că este o echipă care a evoluat în Liga 1, iar de când sunt în Liga a 2-a, an de an s-au bătut pentru promovare, dar, din păcate anul trecut norocul nu a fost de partea lor , în ultima etapă din play-off
Cum ai găsit echipa când te-ai alăturat lotului?
– Echipa am găsit-o foarte bine din punct de vedere valoric cât şi colegial . Mă cunosc cu câțiva dintre jucătorii pe care CS Mioveni îi are, pentru că am fost colegi la alte echipe şi astfel mia fost uşor să mă integrez. Am găsit o atmosferă bună şi toată lumea este încrezătoare că vom face treabă bună în acest sezon .
Cum vezi parcursul de până acum din campionat?
– Campionatul este abia la început , iar echipa a fost în construcție , deoarece au plecat o parte din jucători , iar alţii, s-au alăturat lotului. Iar echipele pe care CS Mioveni le-a întâlnit până acum, au încurcat şi alte echipe, care se bat în acest sezon la promovare.
Ce îţi propui la CS Mioveni şi cu CS Mioveni în acest sezon?
– În primul rând îmi doresc să fiu sănătos , să pot să-mi ajut echipa prin evoluțiile mele şi să ne îndeplinim obiectivele propuse .
Urmează meciul cu Turris Tr Măgurele. Cum vezi acestă partidă?
– Meciul cu Turris este unul destul de important pentru noi. Ne dorim cele 3 puncte şi vrem să beneficiem şi de rezultatele din week-end care ne-au ajutat şi astfel să urcăm în clasament . S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.