„Vrem în fazele superioare!” 

3
0

  • Oficialii FC Argeş, optimişti după tragerea la sorţi din Cupa României



FC Argeş şi-a aflat luni după amiază adversarul din 16-imile Cupei României la fotbal, fază a întrecerii în care au intrat în competiţie şi cele 16 formaţii de Liga I.. Sorţii au decis ca alb-violeţii să întâlnească la Târgu Jiu, pe Viitorul Pandurii, formaţie care activează în liga secundă.


Meciurile vor avea loc sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 13.30, cu excepţia partidelor care vor fi televizate. Jocurile din şaisprezecimi se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă. Oficialii grupării din Trivale nici nu concep ca piteştenii să nu treacă de gorjeni.
Stoica: „Să nu subestimăm adversarul”
Bogdan Stoica, directorul executiv al clubului FC Argeş îşi doreşte ca echipa să ajungă în fazele superioare ale Cupei României: „Întâlnim o echipă de liga a doua, însă trebuie să fim foarte atenţi pentru că în ultimii ani nu ne-am prezentat prea bine. Anul acesta ne dorim să ajungem cât mai sus în această competiţie. Este un singur meci şi se pot întâmpla multe. Nu trebuie să subestimăm adversarul şi trebuie să fim foarte atenţi” a spus oficialul argeşean într-o declaraţie acordată fcarges-piteşti.ro, site-ului oficial al clubului.
Moşteanu: „Un joc bun şi calificarea”
Şi antrenorul Ionuţ Codruţ Moşteanu îşi doreşte un parcurs cât mai lung cu FC Argeş în această întrecere: „Tratăm cu respect competiţia şi toate competitoarele. Cupa României este un obiectiv important pentru echipă şi vom trata meciurile cu cea mai mare seriozitate. Întâlnim un adversar de liga a doua, care sunt sigur că va juca cu mare ambiţie împotriva noastră. Vreau să facem un joc bun şi să obţinem calificarea”. M.D.


3 COMENTARII

  1. De echipa asta s-au ocupat inca de la infiintare, ani de-a randul -din judet- de tot ce a insemnat organizarea unui club, relatii AJF si FRF, Popa si Alexe. Acum vad si citesc doar de Directori Generali, Secretar General, Scouteri si Team Manageri. Oare ce fac acestia in club?

  2. Asta e echipa? Jucatorilor le este frica si de umbria lor. Conditia fizica la pamant, pregatirea tehnica la fel. Daca se vrea ramanerea in prima liga, trebuie adus un antrenor cu personalitate si un preparator care sa-i puna la punct prin munca(poate si in psiholog). Sunt la pamant cu psihicul. Le e teams de orice echipa o au in fata.

  3. Sper sa va ttineti de promisiune sa accedeți in fazele superioare .Au trecut 27 de ani ,Argeșul elimina Steaua ,Dinamo și ceda in fata U.Craiova in semifinalele Cupei României .Ce vremuri ,stadioane arhipline la meciurile cu Steaua și Dinamo disputate la Târgoviște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.