Furau maşini pentru a avea cu ce se plimba!

1
0



La 21, respectiv 22 de ani, câţiva tineri din Piteşti, au fost trimişi în judecată pentru furt calificat. Cei trei piteşteni furau maşini pe care le foloseau pentru a se deplasa pe raza judeţului, dar şi în judeţele vecine.


Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință, tentativă la furt în scop de folosință, conducere fără drept şi conducere a unui autovehicul neînmatriculat. Din cercetări s-a stabilit că trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 22 de ani, toţi din Piteşti, ar fi sustras opt autoturisme de pe raza municipiului Pitești, cu care ulterior s-ar fi deplasat pe raza jud. Argeș sau a altor județe. În cursul cercetărilor, toate autoturismele au fost găsite (o parte dintre acestea fiind avariate) și restituite persoanelor vătămate. Prejudiciul creat este de aproximativ 25.000 de lei, care a fost recuperate aproape în totalitate. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.


1 COMENTARIU

  1. Gadilati-i pe crestet … si bine va va fi ! De regula … unde creste graul creste si neghina , alegatorul conteaza ; la alegatorul/decident ma refer , nicidecum la turma !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.