Campionatul Mondial de atletism în sală a fost amânat!

0
0



World Athletics a anunțat că întrecerile Campionatului Mondial de atletism în sală pentru seniori, de la Nanjing (China), au fost amânate pentru 2023!. Anunțul a fost făcut acum câteva zile de forul mondial de atletism pe site-ul oficial.


Practic este a doua amânare a Campionatului Mondial de atletism în sală pentru seniori de la Nanjing, competiție care inițial trebuia să se desfășoare în perioada 13-15 martie 2020.
”Cu regret, am fost de acord cu organizatorii Campionatelor Mondiale de Atletism Indoor de la Na­nj­ing (19-21 martie 2021) să amânăm evenimentul până în luna martie a anului 2023. În ultimele săptămâni am ținut legătura strâns cu Comitetul de Organizare și cu Federația Chineză de Atletism, dar, având în vedere situația globală actuală, există încă o incertitudine semnificativă cu privire la starea pandemiei Covid-19 la începutul anului 2021. Pentru siguranța sportivilor și a oficialilor noștri, trebuie să luăm în considerare în mod corespunzător riscurile implicării unui grup mare de oameni pentru a participa la eveniment în situația de pandemie… Sezonul indoor pentru atletism se încadrează într-o fereastră calendaristică îngustă (până la sfârșitul lunii martie), astfel încât nu este posibil ca evenimentul să fie amânat mai spre mijlocul anului. Ne dorim ca orașul Nanjing să găzduiască această competiție și, având în vedere planificarea deja existentă, Campionatul Mondial va avea loc la un an după cel de la Belgrad, din 2022”, se arată în comunicatul World Athletics.  M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.