Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni

0
0



Primul transfer
Portarul Paul Cosma (18 ani), de la Sportul Şimleu Silvaniei (Seria 10 din Liga 3), este dorit de Viitorul Pandurii. Tânărul a avut evoluții bune în acest sezon și din acest motiv a atras atenția staffului lui Flavius Stoican. Cosma mai este dorit însă și de alte echipe din Liga 2, dar și de cluburi din Liga 1, acest aspect fiind recunoscut chiar de oameni ai formației la care este legitimat.
Dinu Tudoran la Slatina
CSM Slatina și-a numit un nou antrenor, la scurt timp după ultima etapă a anului în Liga 2. Oltenii au apelat la Dinu Todoran (42 de ani), care în ultimii doi ani a fost ”principalul” celor de la FC Voluntari 2. Todoran a trecut deja la treabă și a luat primele decizii în privința echipei aflate pe locul 15 din 21 în clasamentul Ligii 2, după 15 etape. Dinu Todoran nu are încă Licența PRO, dar o va obține, după cum a anunțat CSM Slatina în momentul prezentării, în zilele următoare. Informația dată de olteni este neconcludentă, fiindcă la nivelul Ligii 2 nu ai nevoie de o astfel de licență în acest moment.
Mihalcea a revenit acasă
Unirea Slobozia și-a numit și ea un nou antrenor principal după ce a încheiat dezamăgitor anul 2020, cu patru înfrângeri în ultimele șase meciuri jucate în Liga 2 și cu doar două puncte obținute. Asta și după ce echipa a avut mari probleme din cauza infectărilor cu COVID-19. Ialomițenii l-au convins pe Adrian Mihalcea (44 de ani), liber de contract și ultima dată antrenor la Dinamo, să revină în Liga 2 și să conducă din nou echipa orașului natal.
5 plecări de la Rapid
Rapid va face mai multe schimbări la nivelul echipei în această pauză de iarnă, după cum au afirmat atât conducătorii clubului, cât și oamenii din stafful tehnic. În ceea ce privește lista fotbaliștilor care nu se vor mai regăsi în lot începând cu anul următor, e vorba de un număr destul de important. Printre aceștia se numără câțiva care au venit la echipă nu mai târziu de vara acestui an. Fundașul Bogdan Manole (24 de ani), mijlocașii Raul Costin (35 de ani) și Alexandru Dulca (23 de ani), și atacanții Cătălin Țîră (26 de ani) și Alexandru Pop (27 de ani). Sursa: www.liga2.prosport.ro. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.