Revine Malele

0
0



Atacantul Cephas Malele a fost indisponibil la meciul de duminică cu Gaz Metan Mediaș. Vârful elvețian va reveni de astăzi la antrenamentele alb-violeților după cele 14 zile de stat în izolare după infectarea cu COVID-19. Malele este golgheterul alb-violeților, atacantul marcând 6 goluri în prima parte a sezonului.
Jorge Costa, suspect de COVID
Gaz Metan Mediaș a venit la Pitești fără antrenorul principal, Jorge Costa. Tehnicianul portughez de 49 de ani nu a făcut deplasarea la meciul cu FC Argeș și a fost înlocuit de secundul Bogdan Pătrașcu. Se pare că Jorge Costa s-a simțit rău în urmă cu două zile și a decis să stea izolat, la Mediaș, până când va primi rezultatele testelor pentru coronavirus. ”Vineri noapte nu s-a simțit bine şi, ca să fim precauți, am zis că e mai bine să nu se prezinte. Nu s-a testat încă, nu cred că e vorba despre aşa ceva, vom face teste săptămâna asta. Am vrut să evităm orice chestie”, a declarat Bogdan Pătraşcu la TV Telekom Sport.
A murit fostul fotbalist Emilian Gheorghe
Fotbalul argeșean este în doliu. Emilian Gheorghe, fost fotbalist al clubului Dacia Pitești a decedat duminică dimineață la vârsta de 53 de ani. Acesta a fost format la Școala de Fotbal Aripi Pitești și a avut mai multe selecții la loturile naționale de juniori ale României, fiind coleg de generație cu Ilie Dumitrescu și Răzvan Lucescu. Cei care vor îi să își ia rămas bun de la fostul fotbalist o pot face până mâine, la ora 12, la capela cimitirului Sfântu Gheorghe din Pitești, înmormântarea urmând să aibă loc miercuri, 20 ianuarie, la ora 14, la cimitirul de la Valea Ursului. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.