Remiză în Bănie!

0
0

  • Alb-violeții au încurcat o altă pretendentă la titlu
    Universitatea Craiova – FC Argeș 1-1(0-0)



Sub conducerea cuplului de tehnicieni Andrei Prepeliță – Mihăiță Ianovschi, FC Argeș a renăscut și a ajuns la al cincilea rezultat pozitiv din partea secundă a sezonului după ce a remizat, 1-1, în confruntarea de vineri seară, din deplasare, cu Universitatea Craiova, ocupanta locului 3 a Ligii I. Partida din Bănie s-a ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor argeșeni care au văzut o echipă foarte bine așezată în teren, determinată și motivată să lupte pentru un rezultat bun până în ultimul minut.


În debutul partidei, oltenii au avut o mare șansă de a deschide scorul prin Cicâldău care a fost blocat la timp de Greab, după care Screciu a tras în transversală opt minute mai târziu. FC Argeș a replicat prin Palic care a șutat în bară după o deviere cu capul a lui Malele, iar Șerban l-a pus la grea încercare pe Pigliacelli care a reușit să respingă de la rădăcina barei șutul expediat de mijlocașul piteștean. Piteștenii puteau da lovitura după pauză prin Malele, care rămas singur cu Pigliacelli, a tras pe lângă poartă. Universitatea a deschis scorul în minutul 64 prin Mamut, care a trimis în plasă din interiorul careului, o minge pe care defensiva piteșteană nu a reușit să o respingă. Oltenii au trecut de la extaz la agonie în doar patru minute. Malele a restabilit egalitatea din pasa lui Meza Colli și s-a revanșat după uriașa ocazie de gol irosită cu zece minute mai devreme. Craiova și-a mai trecut în cont încă o bară prin Cicâldău, iar Ivan a tras aiurea din interiorul careului. FC Argeș a evoluat în zece oameni pe finalul partidei după ce Drăghici a fost eliminat de centralul Chivulete pentru o presupusă înjurătură la adresa asistentului Andrei Constantinescu. Pe final, Craiova a cerut lovitură de pedeapsă la duelul dintre Bălașa și Turda, însă centralul a lăsat jocul să continuie. În urma acestei remize, FC Argeș se menține pe locul 12, cu cele 20 de puncte, acumulate în 20 de etape.
Caseta tehnică:
⚽ Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu (cpt) – Nistor, Screciu (Bic 39’), Cicâldău – Ofosu (Vătăjelu 51’), Ivan, Bărbuţ(Mamut 46’).
Rezerve neutilizate: Iulian Laurențiu Popescu, Paul Papp, Alexandru Mateiu, George Cîmpanu, Mihai Căpățînă, Ștefan Baiaram. Antrenor: Corneliu Papură.
⚽ FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Deslandes (Turda 40’), Muşat – Meza Colli, Şerban – Drăghici, Palic (De Lucas 82’), C. Dumitru (Grecu 82’) – Malele.
Rezerve neutilizate: Micle, Șerbănică, Năstăsie, Grecu, Maes, C. Barbu, Mediop, Honciu. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
⚽ Cartonașe galbene: Bălașa / Dumitru, Maric, Greab
⚽ Cartonașe roșii: Drăghici(84’)
⚽ Arbitri: Andrei Florin Chivulete, Andrei Gabriel Constantinescu, Gero Szabo
⚽ Arbitru de rezervă: Szabolcs Kovacs
⚽ Observator joc: Mircea Călin
⚽ Observator arbitri: Adrian Cornel Comănescu.
Cum s-au marcat
golurile:
⚽ min.64: 1-0! Ivan Mamut trimite în plasă, din interiorul careului, după ce defensiva argeșeană nu reușește să respingă mingea.
⚽ min.68: 1-1! Meza Colli îi pasează pe culuar lui Malele care se desprinde de lângă Bălașa și îl execută pe Pigliacelli. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.