Au învins liderul Seriei a III-a

0
0

  • CS Mioveni a obţinut a patra victorie în meciurile amicale



CS Mioveni obținut sâmbătă un nou succes în amicale, al patrulea de la reluarea pregătirii în 2021. Pe Stadionul Orășenesc din Mioveni, galben-verzii au învins cu 3-1 pe CS Afumați, după ce la pauză au condus cu 2-0. În precedentele jocuri de pregătire, elevii lui Aleandru Pelici au învins cu 4-2 pe Olimpic Râşnov, cu 6-0 pe Kids Tâmpa şi cu 2-1 pe FCSB II.


În partida cu CS Afumaţi, scorul a fost deschis de Rusu în minutul 35 cu o reluare din careul mic, după ce portarul a respins în față mingea trimisă periculos cu capul de Coșereanu din centrarea lui Grideanu. Apoi, în minutul 41, Coșereanu centrează de pa stânga la colțul lung, portarul advers nu se înțelege cu un fundaș și scapă balonul, Rusu îl preia, iar atacantul gazdă este faultat în colțul careului de goal-keeper. Penalty-ul este transformat apoi cu siguranță tot de Rusu, care a ajuns cu aceste două reușite la șase goluri în cele patru amicaluri jucate până acum, marcând în fiecare (două goluri cu Zărneşti din care unul din penalty, un gol cu Kids şi un gol cu FCSB II).
După pauză, Burnea a marcat cu capul din cornerul executat de Rădescu, iar spre final, CS Afumați a redus din handicap printr-un autogol al lui Ișfan, jucătorul galben-verde deviind nefericit în proprie plasă, cu capul.
Pentru CS Mioveni urmează, săptămâna viitoare încă două partide de verificare, contra Unirii Bascov și Rapid, după care vor începe meciurile oficiale.
CS Mioveni – CS Afumaţi 3-1 (2-0)
⚽ CS Mioveni: Popescu – Oancea , Gherghe , Iacob, Burnea – Panait, Toma – Grideanu , Ivan , Coșereanu – Rusu
⚽ CS Mioveni (repriza II): Ducan – Oancea (75 Rădescu), Iacob, Burnea, Mar – Panait, Toma (75 Szilard) – Işfan, Massaro, Coşereanu (75 C. Şerban) – Ivan (60 Blănaru). Au mai jucat: Coman, Niță, Cristea, Alexandrescu. Antrenor: Alexandru Pelici
⚽ CS Afumaţi: Irimea – Zamfir, M. Avram, Robicek, Arnold, R. Avram, Stângă, Geană, Vasile, Dedu, Dragu. Au mai jucat: Obretin, Babada, Neagoe, Ghiţă, Alexe, Buduroi, Nedelcu, Prodan, Dumitrescu.
Cum s-au marcat golurile:
⚽ 1-0, min 35: Ivan îl lansează pe dreapta pe Grideanu, acesta centrează perfect în careu, Coşereanu reia cu capul, portarul respinge până la Rusu care trimite în plasă din careul mic
⚽ 2-0, min 41: Coşereanu centrează de pe stânga la colţul lung, portarul advers nu se înţelege cu un fundaş şi scapă mingea, Rusu o preia şi apoi este agăţat din spate de goalkeeper. Centralul dă 11 m, iar lovitura de pedeapsă este transformată tot de Rusu
⚽ 3-0, min 63: Rădescu centrează din corner, Burnea reia cu capul în plasă din careu
⚽ 3-1, min 74: oaspeţii reduc din diferenţă după o deviere nefericită a lui Işfan în proprie poartă
Meciurile amicale din această iarnă
⚽ Olimpic Zărneşti – CS Mioveni 2-4 (1-4). Au marcat: Rusu, Işfan, Rusu (din 11m), C. Şerban
⚽ Kids Tâmpa – CS Mioveni 0-6 (0-2). Au marcat: Rădescu, Coşereanu, Blănaru, Rusu, Massaro (din 11m), Garutti
⚽ CS Mioveni – FCSB II 2-1 (0-0). Au marcat: Rusu, Ivan
⚽ CS Mioveni – CS Afumaţi 3-1 (2-0). Au marcat: Rusu, Rusu din 11m, Burnea. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.