“Vom face totul să câştigăm!”

1
0

  • Antrenorul echipei FC Argeş, optimist înaintea meciului cu Viitorul



În această seară va începe runda cu numărul 23 din Casa Liga 1. Etapa va fi deschisă de partida FC Argeş – Viitorul Constanţa, meci programat de la ora 20, pe stadionul Nicolae Dobrin.Disputa de pe arena din Trivale se anunţă una foarte interesantă, având în vedere forma sportivă a celor două echipe.


FC Argeş este neînvinsă în acest retur de campionat, alb-violeţii având o serie de şase rezultate pozitive sub comanda cuplului de antrenori Andrei Prepeliţă-Mihăiţă Ianovschi, în timp ce constănţenii nu au cunoscut gustul victoriei în etapele disputate până acum din partea secundă a sezonului. Echipa din Piteşti este considerată revelaţia returului după ce a acumulat 12 puncte, în 6 runde jucate, în timp ce dobrogenii au strâns doar 5 puncte, dar în 7 etape Înaintea acestui duel, FC Argeş ocupă locul 12, cu 23 de puncte, în timp ce Viitorul se situează pe poziţia a 10-a a ierarhiei, cu 25 de puncte.
Prepeliţă: „Avem un moral bun”
Andrei Prepeliţă, antrenorul echipei FC Argeş, este convins că piteştenii pot obţine un rezultat bun contra Viitorului Constanţa. Tânărul tehnician al grupării din Trivale are mare încredere în potenţialul elevilor săi după seria de rezultate pozitive din acest retur de campionat: „Ne aşteaptă un meci greu, chiar dacă cei de la Viitorul au pierdut ultimul joc. Întâlnim o echipă bună, cu jucători care joacă fotbal şi care pasează foarte mult. Am pregătit meciul bine şi sperăm într-o victorie. Chiar dacă Mircea Rednic nu va putea sta pe bancă din cauza infectării cu Covid, sunt sigur că el conduce de acasă tot ce se întâmplă la Viitorul. Lipsa prezenţei dânsului pe bancă poate fi un avantaj, dar noi nu ne gândim la ei, la ce probleme au. Ne gândim doar la noi. Ne dorim să continuăm seria de rezultate pozitive. Jucătorii au un moral bun, sunt pregătiţi bine fizic şi psihic. Vom face totul să câştigăm acest meci. Sunt convins că şi cei de la Viitorul au fost motivaţi să câştige fiecare partidă. Nu cred că există fotbalist care să intre pe teren şi să nu fie motivat. Noi ne gândim doar la noi şi nu ne gândim la ce obiective au ei. Şi noi avem obiective de îndeplinit şi pentru asta muncim. Cu siguranţă, starea terenului şi condiţiile meteo, pot influenţa randamentul celor două echipe. Noi suntem pregătiţi pentru orice”. M.D.


1 COMENTARIU

  1. Un meci greu, o victorie muncită, O echipă echilibrată, cu doi jucători suspendați, care revin marți. Trebuie aceeași mobilizare pentru jocul de marți. Vremea total defavorabila, terenul acceptabil, cu multe stângacii în atacul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.