Invincibili în returul campionatului!

2
0

  •  FC Argeș – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-1(0-1) Au marcat: Dumitru(min.59) / Bouhenna(min.22)



FC Argeș a ajuns la al zecelea rezultat pozitiv după ce a terminat la egalitate, 1-1, marți seară, în restanța cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa 21 a Casa Liga 1. Oaspeții au deschis scorul la jumătatea primei reprize prin Bouhenna în urma unei faze fixe, iar gazdele au restabilit egalitatea, cu o jumătate de oră înainte de final, printr-un eurogol al lui Cristi Dumitru.


Partida a fost una destul de spectaculoasă, cu multe faze de gol, dar și cu greșeli de arbitraj în defavoarea alb-violeților. Piteștenii au început în forță partida și puteau deschide scorul prin Malele, care scăpat singur cu portarul Niczuly, a tras în acesta. Sepsi a marcat în minutul 22 prin Bouhenna care a profitat de o respingere în față a lui Greab la devierea cu capul spre propria poartă a lui Malele. Portarul oaspeților s-a mai remarcat încă o dată la șutul lui Palic din afara careului. Același Palic l-a mai pus încă o dată la grea încercare pe goalkeeperul covăsnenilor care a reușit însă să scoată șutul mijlocașului croat de la 25 m. Cu o jumătate de oră înainte de finalul meciului, FC Argeș a restabilit egalitatea prin Cristi Dumitru. Fotbalistul împrumutat de la FCSB a trimis o ”rachetă”, din interiorul careului, care s-a dus direct în vinclul porții lui Roland Niczuly. Piteșteniiau încercat să marcheze și golul victoriei, însă portarul covăsnenilor s-a opus la șutul lui Maes. Covăsnenii puteau pleca cu toate punctele de la Pitești, însă Safranco a reluat cu capul peste poartă din câțiva metri. În urma acestei remize, FC Argeș rămâne invincibilă în acest retur de campionat se menține pe locul 10 al clasamentului, cu cele 27 de puncte, acumulate în 23 de etape.
Caseta tehnică:
⚽ FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Maric, Muşat – Meza Colli, Şerban (cpt) – Drăghici(min.64 Maes), Palic, Cristi Dumitru – Malele.
Rezerve neutilizate: Croitoru – Boldor, De Jonghe, Grecu, Barbu, Pablo de Lucas, Năstasie, Ndiaye. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
⚽ Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Niczuly – Csiszer, Bouhenna(cpt), Mitrea, Ștefănescu – Deligiannidis(min.74 Golofca), Vașvari(min.36 Purece)- Safranko, L. Fulop(min.46 Aganovic), Gonzales(min.60 Achahbar).
Rezerve neutilizate: Fernandez, Nouvier, Dumiter, Petrila, Tamas. Antrenor: Leo Grozavu
⚽Cartonașe galbene: Șerban / Aganovic, Achahbar
⚽ Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru, Valentin Gabriel Avram, Vladimir Urzică – Rareș George Vidican
⚽ Observator joc: Octavian Goga
⚽ Observator arbitri: Aron Huzu
Cum s-au marcat golurile:
⚽ min.22: 0-1! Gon-
zalez centrează din corner, Malele vrea să respingă balonul, dar deviază cu capul spre propria poartă, Greab boxează în față, iar Bouhenna împinge mingea în poartă.
⚽ min.59: 1-1! Mușat centrează în careu, iar Cristi Dumitru reia din prima direct în vinclul porții apărate de Niczuly!. M.D.


2 COMENTARII

  1. Meciul cu Sepsi face parte din categoria meciurilor cu Chindia, U. Craiova sau Gaz metan în care puteam obține victorii, sau pierde totul. Echipa a căpătat încredere, abordeaza meciurile curajos, putea să fie în prima parte a clasamentului. Urmează două deplasări care pot duce echipa în prima parte a clasamentului sau coborârea în zona retrogradării. Bafta băieți, sper să continuam șirul meciurilor bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.