Andrei Prepeliță: ”Mergem să scoatem punct sau puncte!”

0
0



Andrei Prepeliță, antrenorul echipei din Trivale, este convins că FC Argeș poate pleca cu punct sau puncte din această deplasare.


Principalul alb-violeților le cere elevilor săi să trateze cu maximă seriozitate această partidă și să nu se lase păcăliță de situația și problemele dinamoviștilor: ”Am pregătit meciul normal, ca și pe celelalte de până acum. Programul a fost puțin dat peste cap din cauza ninsorilor care au venit în ultimele zile, dar am reușit să ne antrenăm pe sintetic. Nu ne-am putut pregăti pe terenurile de iarbă. Nu cred că este o problemă. Și în trecut, când ne-am antrenat pe această suprafață, am câștigat. Noi nu ne gândim la ce se întâmplă la Dinamo. Ne gândim la noi, să fim bine și să putem face lucrurile așa cum trebuie. Tratăm meciul serios și mergem să scoatem punct sau puncte. Pentru mine, meciul cu Dinamo nu este unul special. Nu am nici o adversitate față de ei, chiar dacă am jucat de multe ori contra lor. E un meci ca și celelalte, care trebuie tratat serios și cu maximă concentrare. Nu avem probleme de lot înaintea acestei partide. Au fost mici probleme medicale după jocul cu Politehnica Iași, însă s-au rezolvat iar jucătorii au reintrat la antrenamente”.
Brazilianul Teles se pregătește de debut
Tehnicianul a clarificat și situația fotbalistului brazilian Ruan Teles venit în această iarnă la Pitești: ”Are o calitate foarte bună, tehnică bună, dar deocamdată nu este pus la punct cu pregătirea fizică. Facem eforturi în privința asta. Preparatorul fizic se ocupă de el. L-am introdus și în grupul nostru să se pregătească colectiv. Cred că după perioada de întrerupere a campionatului va fi apt de joc și va putea debuta”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.