Test util înaintea duelului cu sibienii

0

  •  Viitorul Constanța – FC Argeș 1-0(1-0) A marcat: Andronache (min.13)



FC Argeș a pierdut la limită, scor 0-1, amicalul de vineri după-amiază, cu Viitorul Constanța. Singurul gol al partidei disputată la Centrul Național de Fotbal Buftea a fost marcat în prima repriză de Andronache în urma unei greșeli în lanț a apărării argeșene.


Constănțenii au început bine meciul și au trecut pe lângă deschiderea scorului după doar cinci minute. Pitu l-a pus la grea încercare pe Greab cu un șut de la 20 m, respins însă de portarul echipei din Trivale. În prima repriză, piteștenilor li s-a refuzat o lovitură de la 11 m în urma unui fault comis în careu asupra lui Mediop. Antun Palic a avut șansa de a restabili egalitatea cu zece minute înainte de final, însă rămas singur cu Cojocaru, mijlocașul croat a tras în portarul constănțenilor. În această partidă antrenorii Andrei Prepeliță și Mircea Rednic au putut vedea și potențialul jucătorilor folosiți mai puțin în acest retur de campionat. Tehnicianul argeșenilor l-a folosit tot meciul pe brazilianul Ruan Teles pentru a se obișnui cu sistemul de joc și pentru a se integra cât mai repede în echipă. Prepeliță și Ianovschi au apelat în ultimele zece minute ale partidei și la cei doi juniorii Under 16, Mario Mitoi și Mario Tudose, care se pregătesc cu alb-violeții de aproape două luni.
Caseta tehnică:
Viitorul Constanța: Căbuz – Marquinhos, Dussaut, Mladen – Gaztanaga, Artean, Matei, Grameni, Babunski – Pitu, Andronache.
Rezerve: Cojocaru, Grosu, Georgescu, Lazăr, Dobrosavlevici, Matiș, Jo Santos, Haită, Fernandes, Chițu, Tănasă. Antrenor: Mircea Rednic.
FC Argeș: Greab – Tofan, Leca, Deslandes, Mușat – Șerban, Pablo De Lucas – Teles, Barbu, Maes – Mediop.
Rezerve: Micle, Croitoru, Drăghici, Maric, Boldor, De Jonghe, Meza Colli, Honciu, Alin Popa, Năstăsie, Grecu, Dumitru, Maric, Sin, Tudose, Mitoi. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi.
Arbitri: Sergiu Anton (București) – Petruța Iugulescu (Târgoviște) și Cătălina Nan (Alexandria – Teleorman).
Culisele meciului
Șerban și Pablo De Lucas , accidentați
În amicalul de vinerio cu constănțenii, FC Argeș nu a fost ferită de probleme medicale. Căpitanul Ionuț Șerban și mijlocașul Pablo De Lucas au ieșit accidentați de pe teren în prima repriză, iar staff-ul tehnic a fost nevoit să facă schimbări după doar 20 de minute. Cei doi alb-violeți vor fi nevoiți să ia câteva zile de pauză pentru a putea reveni la antrenamente.
Malele, menajat
Tehnicianul alb-violeților a preferat să-l menajeze pe atacantul Cephas Malele pentru meciul de campionat cu FC Hermannstadt, partidă programată sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 15.00, la Mediaș. Vârful elvețian a făcut deplasarea cu echipa la Buftea, însă nu a fost folosit nici un minut. Alături de fotbaliștii de rezervă, Malele a făcut antrenament cu secundul Paul Ciobanu și preparatorul fizic Pierpaulo Polino.
Belodedici, la meci
La amicalul de la Buftea a fost prezent și Miodrag Belodedici, singurul fotbalist român dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni. Belo, angajat al Federației Române de Fotbal, a venit la Buftea la invitația lui Jean Vlădoiu, managerul general al clubului FC Argeș. Cei doi au fost foarte bucuroși de această revedere iar la pauza meciului au depănat amintiri.
Rednic, nervos pe Pitu
Mircea Rednic, tehnicianul celor de la Viitorul Constanța a fost destul de nervos pe parcursul amicalului cu FC Argeș. Principalul constănțenilor a stat tot timpul cu gura pe elevii săi și le-a cerut să joace cât mai simplu. Nemulțumit de faptul că Pitu a încercat câteva ”floricele” și nu a dat drumul la minge când trebuie, Rednic l-a schimbat pe acesta: ”Ce ți-am spus eu să nu te mai complici… Îți place să te complici inutil. Ți-am cerut să joci simplu… Foarte bine că te-a faultat adversarul! Te crezi în curtea școlii?” i-a strigat ”Puriul”. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.