Simone Tempestini a câștigat Raliul Argeșului

0
0



Simone Tempestini, campionul naţional en titre, a câştigat, sâmbătă, Raliul Argeşului, etapa a cincea a Campionatului Naţional de Raliuri Betano. Pentru Tempestini a fost a treia victorie în această ediție de campionat și tot a treia la raliul din județul nostru.


Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Skoda Fabia R5) s-a impus cu timpul de 01 h 07 min 00 sec 8/10. Locul secund a fost ocupat de echipajul Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2), la 48 sec 5/10, iar pe treapta a treia a podiumului au terminat Dan Gîrtofan/Tudor Mârza (Skoda Fabia Rally2), la 02 min 50 sec 5/10.

Spaţiu publicitar






S-a răsturnat cu mașina și a ajuns în spital
Raliul Argeșului nu a fost lipsit de incidente. Pe Proba Specială cu numărul 5, echipajul Radu Benea/Andrei Hicea (Peugeot 208), a ieşit în decor iar mașina s-a dat de câteva ori peste cap. A fost nevoie de intervenţia ambulanţei, pilotul suferind un traumatism toraco-abdominal.
Conducerea Federației Române de Automobilism Sportiv a anunțat că sportivul a fost stabilizat și se află în afara oricărui pericol. Un alt incident i-a avut ca protagoniști pe Bogdan Năstase și Delia Năstase.
Bolidul lor, un Mitsubishi Lancer Evo 8, a ieşit a derapat și a lovit zona de transmisiune video, însă nimeni nu a fost rănit. Echipajul a ajuns la finişul probei, însă a abandonat. Etapa a şasea a campionatului va fi Raliul Moldovei Bacău (3-4 iulie). M.D.


Spaţiu publicitar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.