I-a rupt splina, cu picioarele!

0



În doar două săptămâni, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Argeș, au finalizat cercetările într-un dosar de vătămare corporală. Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani, având în vedere că a bătut un bărbat care în urma loviturilor primite şi-a pierdut splina, fiind operat de urgenţă când a ajuns la spital.


Agresiunea avut loc pe data de 30 mai, iar victima a ajuns la spital pe data de 31, având dureri mari. În urma investigațiilor medicale s-a constatat că are hemoragie internă, provocată de o ruptură de splină. A fost operat fiindu-i extirpat organul. Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti au sesizat Poliţia şi astfel s-a stabilit că leziunile pacientului au survenit în urma unei agresiuni, cazul fiind preluat de oamenii legii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești.

Agresorul, Marian O. de 26 de ani, din Davideşti, cunoscut om al străzii a avut o altercaţie cu victima, un bărbat de 35 de ani, din comuna Rociu, care de asemenea, trăieşte pe stradă. Erau băuți și s-au luat la ceartă apoi s-au încăierat. Bărbatul care, în cele din urmă, a ajuns la spital a fost doborât la pământ. Deși nici nu se mai putea ridica, Marian O. a continuat să-l lovească cu picioarele pe unde a nimerit. Dacă în prima zi victima nu a resimţit loviturile, a doua zi starea lui s-a agravat şi a ajuns de urgenţă la spital.

Riscă până la 10 ani închisoare
Tânărul bătăuș a fost cercetat inițial pentru loviri și alte violențe, ulterior încadrarea juridică fiind schimbată în vătămare corporală. Bătăuşul a fost reținut pe 3 iunie, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ulterior bărbatul a fost dus instanță, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este recidivist având condamnări pentru furturi și agresiuni. Acum că cercetările s-au finalizat, dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Având în vedere că în urma agresiunii suferite victima a pierdut un organ, pedeapsa pe care o riscă autorul este de la 3 la 10 ani închisoare. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.