Procurorii DNA, la Spitalul Câmpulung!

0



Miercuri, o echipă de la Direcţia Naţională Anticorupție s-a prezentat la sediul administrativ al Spitalului Municipal Câmpulung pentru a ridica mai multe înscrisuri.


Procurorii DNA, au solicitat mai multe documente legate de angăjari şi salarii. Actele se referă la perioada 2019 şi începutul lui 2020 şi este vizat fostul manager al spitalului, Nicolae Alexe. Toată ancheta procurorilor DNA, a fi pornit de la rezultatele unui audit intern făcut în spitalul muscelean şi în care ar fi fost descoperite neclarităţi legate de cheltuirea unor sume de bani.

Procurorii Anticoruptie, la spitalul Campulung Muscel, au sosit în urma unor sesizări, una făcută de actualul consiliu de administraţie.

“Am auzit că ar fi venit unii de pe la DNA să verifice nişte documente. E vorba de ceva din perioada de când era manager Nicolae Alexe. Oi prin spital am auzit ca ar fi vorba de nişte nereguli privind angajarile, ca ar fi întors nişte bani, dar realitatea nu o ştie nimeni, doar cei de la administrative. Dacă au venit cei de la DNA, sigur e ceva, că altfel, nu luau documentele din perioada când a condus Alexe spitalul”, spune un cadru medical.
Activitatea spitalulului pe perioada anchetei nu va avea de suferit, ne asigură conducerea unităţii medicale muscelene. Spitalul din Cămpulung Muscel a fost spital covid, iar acum funcţionează normal. Acum, spitalul asigură asistenţa medicală de urgenţă 7 zile din 7 în intervalul orar 08:00-20:00. În acelasi timp în restul programului urgenţele vor fi asigurate de liniile de gardă existente în limitele competenţelor. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.