Jaf de proporții la Unifarm!

0
0

  • Simona Bucura Oprescu



Conform raportului Curţii de Conturi, Unifarm – companie de stat subordonată Ministerului Sănătății – a cumpărat ventilatoare la preţuri de opt ori mai mari decât valoarea de piaţă şi a vândut măşti către spitale la suprapreț.


“Unifarm a achiziționat ventilatoare „made in China” la prețul de 56.000 de dolari pe bucată, față de costul real de pe piață cuprins între 7.000 şi 10.000 de dolari bucata.

Compania a cumpărat izolete la suprapreț, adică la 17.000 de euro bucata, de aproape cinci ori mai mult decât costul real! Altfel spus, a dat pe o izoletă cât pe o mașină nouă de nivel mediu!

Adaosul comercial pentru măștile vândute către unitățile medicale a fost de 71%. Prejudiciul este uriaș, de peste 1,5 miliarde de lei.

În vreme ce românilor li s-a tot spus că nu sunt bani pentru salarii, pensii, alocații ori pentru a ajuta firmele lovite de pandemie, guvernanții s-au folosit de criza sanitară pentru a umfla buzunarele lor și ale acoliților. Cei care au girat și au făcut acest jaf trebuie să plătească!” ș a declarat deputatul PSD, Simona Bucura Oprescu. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.