Dică, Mutu, Niculescu transmit: „#va fi bine”!

0



O nouă campanie de încurajare a oamenilor a fost pornită de curând, iar ei i s-au alăturat peste 150 de sportivi, antrenori sau foşti oameni de sport. „#va fi bine” este mesajul transmis prin această campanie lansată de Gazeta Sporturilor, iar iubitorii sportului sunt încurajaţi să lase coronavirusul în off-side.


Campaniei s-au alăturat şi mai mulţi fotbalişti argeşeni, antrenori şi foşti fotbalişti piteşteni dar şi tehnicieni care pregătesc echipe argeşene. Este vorba de Claudiu Niculescu – antrenor la CS Mioveni, Nicolae Dică – antrenor secund la echipa naţională, Adrian Mutu – selecţioner al Naţionalei Under 21, Ionuţ Badea – antrenor al lui FC Argeş, Constantin Schumacher – antrenor,fost secund la U Craiova, Alexandru Răuţă – jucător la Dinamo, Gabi Enache – jucător la Qyzyljr (Kazahstan), Andrei Prepeliţă – jucător la FC Argeş.
Mesajul general al celor implicaţi în această campanie este „Lăsaţi coronavirsul în off-side!” Campania este una de conştientizare şi resposnsabilitate a românilor.”Sportul este obişnuit şi cu înfrângeri şi cu mari victorii şi a transmis dintotdeauna sentimentul că până la urmă #va fi bine” mai transmit iniţiatorii.
Cei 8 argeşeni şi antrenori din Argeş au înregistrat câte un scut mesaj pe telefon, iar frânturi din acestea au fost compilate de cei care au lansat campania.
„Ascultaţi ce zic autorităţile!”
„Evitaţi ieşirile din casă! Staţi alături de familiile voastre!” a transmis secundul naţionalei Nicolae Dică, care a fost completat de selecţionerul echipei de tineret, Adrian Mutu: „Vreau să luaţi foarte în serios acest virus şi să ascultaţi ce zic autorităţile!”.
„Regulile trebuiesc respectate”
Fostul secund de la U Craiova, fost jucător emblematic al FC Argeş, Constantin Şchumacher a adăugat şi el: „Trnsmit solidaritatea mea tuturor celor care au pierdut pe cineva drag în momentele acestea”. De asemenea, antrenorul Claudiu Niculescu a avut următorul mesaj: „Numai împreună putem depăşi această perioadă dificilă!”, iar principalul lui FC Argeş, Ionuţ Badea a spus: „Regulile sunt făcute pentru a fi respectate!”
„Lăsaţi coronavirusului în off-side!”
De asemenea, jucătorii de fobal au avut şi ei diverse mesaje. Astfel, mijlocaşul lui FC Argeş, Andrei Prepeliţă a spus: „Păstraţi distanţa dintre persoane!”, iar jucătorul lui Dinamo, Alexandru Răuţă a adăugat: „Ascultaţi sfatul autorităţilor!”. În fine, Gabi Enache care a plecat în fotbal de la CS Mioveni şi a a mai evoluat pentru Astra şi Steaua, iar acum joacă în Kazahstan la Qyzyljr , a concluzionat mesajul campaniei „Haideţi să lăsăm coronavirusul în off-side!”. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.